effekten af HIV & AIDS på kroppen

Mens effekten af hiv /aids varierer afhængig af den enkelte smittede og demografi i regionen , hvor de bor , er der visse resultater, er sikret på et tidspunkt som en følge af infektion

Fysisk


De første symptomer på hiv /aids er feber , hovedpine , ondt i halsen , hævede lymfeknuder , og udslæt . Den virus forårsager også en masse af medicinske tilstande , herunder opportunistiske infektioner , træthed , diarré , åndenød , og generelle immundefekt-relaterede lidelser .

Psykologisk


De ramte med hiv /aids ofte oplever stress som følge af stigmatisering eller diskrimination , enten reelle eller opfattes. Den opportunistiske sygdomme kan man kontrakt som følge af hiv /aids kan også ændre hjernen og nervesystemet forårsager HIV-associerede demens , mindre kognitiv motorisk handicap , humørsvingninger , og angstlidelser.

Økonomiske og Sociale


Da det blev opdaget i begyndelsen af 1980'erne , hiv /aids har taget livet af over 20 millioner mennesker verden over . Udgifterne til pleje af en HIV /AIDS patient kan blive op til astronomiske , sætte familier i en vanskelig situation økonomisk . I mindre udviklede lande , hvor hiv /aids har den største effekt , er arbejdstagere fortabt som følge af virus , svækkelse økonomier og hovedsagelig motorstop udvikling .

vende Fremskridt


I Afrika syd for Sahara , hvor et flertal af AIDS-tilfælde er blevet rapporteret, forlængelse af levealder har taget en drejning til det værre som følge af pandemien ; uden aids ville den gennemsnitlige levealder er 62 , det er nu 47 år . Uddannelse er også blevet negativt påvirket med lærere forlader , når de selv bliver syge , eller børn bliver taget ud af skolen for at tage sig af skrantende forældre.

Forskning

Stadig uden en kur , så længe folk fortsætter med at være inficeret , vil millioner af dollars hældes i forskning for at finde en , eller i det mindste medicin til afværge dens symptomer og relaterede lidelser . Lige nu er der nukleosid analog reverse transcriptase -hæmmere ved at blive udviklet , at stoppe virus fra at multiplicere ved at blokere det enzym, der ændrer HIV 's genetiske materiale i DNA .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.