farerne ved indendørs garvning

Indendørs solarier er ekstremt populære , især på steder med lange , kolde , snerige vintre . Sure , folk der bor langs en kyst i Californien eller Florida har let adgang til herlige sol og sand , men hvad med de folk , der bor i Colorado , Kansas og Minnesota , bare for at nævne nogle få . Søgen efter det perfekte gyldne kulør holder folk , kvinder for det meste , på steder og i hele USA , der vender tilbage til de nationale kæder og privatejede solarium for at angiveligt sund glød . Imidlertid har faren for indendørs garvning aldrig været så synlige .

øget risiko for melanom


melanom er en form for hudkræft ofte forårsaget af langvarig udsættelse for sol eller UV- stråling som følge af solarier . Overdreven UV -stråling skader DNA i hudceller og efterlader dem sårbare over for unormal , ondartet vækst . Melanom celler kan rejse gennem kroppen , selv om kræftceller oftest noteret på overfladen af huden første , som modermærker eller brunlige pletter , der ligner fregner . De pletter ofte vises på ansigtet , ryggen , benene og halsen .

tidlig ældning


Personer udsat for megen UV-stråling også risiko for tidlig ældning af huden . Personer, som jævnligt brun i solarier ofte har den eftertragtede tan , men deres hud er læderagtig , hård og almindeligt viser mere rynker end dem der ikke gør. Årsagen til disse rynker og læderagtig hud menes at være forårsaget af en opdeling af kollagen og fibre i huden , der fremmer elasticitet . I de fleste tilfælde kan tegn på for tidlig ældning ikke dukke op i årevis , men når det begynder , de mørke skjolder og pletter , hård hud og værst af alt , små , fine og dybe rynker er næsten umuligt at slippe af med uden flere besøg en hudlæge eller kosmetiske kirurg .

Eye Skade


Mens der i forfølgelsen af det perfekte tan , mange mænd og kvinder glemmer at beskytte deres øjne . Ja , du skulle bære særlige briller , men disse kan ikke bevise helt effektiv for langvarig solarier . Gentagen brug ( måneder eller år ) af solarier kan i sidste ende medføre øjenskader som fotokeratitis eller grå stær . Fotokeratitis er mere almindeligt kendt som sne blindhed og er forårsaget af eksponering for kunstig UVB-og UVC lyskilder . Risikoen for udvikling af andre øjne eller synsproblemer omfatter makuladegeneration , forårsaget af skader på nethinden . Tåreflåd , nedsat eller diset vision og en fornemmelse af partikler eller sand i øjet er fælles tegn på, at øjet er kommet til skade .

Skader på immunsystemet


En undersøgelse for nylig afsluttet af World Health Organization ( WHO ) har besluttet, at langvarig eller gentagen udsættelse for UV- stråling kan nedsætte virkningen af immunsystemet . Det menes, at gentagen eksponering hæmmer normale funktioner i immunsystemet , der forlader kroppen sårbare over for smitte fra bakterie-eller viral kilder .

præmaligne Hudsygdomme

En af de mest almindelige forstadier til kræft hudsygdomme er aktiniske keratoser . Denne betingelse definerer en fælles sol- relaterede område, der er blevet beskadiget ved udsættelse for solarier og intens episoder af langvarig udsættelse for solen. Hud i udsatte områder viser en hævet , ru og skællet eller crusted plaster på huden, der kan være rødlige , brune eller hudfarvet , oftest findes på ansigt, ører , arme eller hænder . Denne betingelse viser langsigtede hudskader og øget risiko for at udvikle hudkræft , hvis venstre ubehandlet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.