fælles edderkopper fundet i Illinois

Illinois har over 500 arter af edderkopper . Mange af disse gøre deres hjem udenfor , med bare et par er fundet indendørs . De fleste edderkopper i Illinois er ikke farlige , men det er godt at kende nogle almindelige typer med henblik på at identificere , hvis en edderkop er dødelig

Orb Weavers


Orb vævere , almindeligt forekommende udendørs i Illinois , har spind på steder som staldene . Disse edderkopper sjældent bid, men hvis de gør, bid kan sammenlignes med et bistik .

Wolf Spider


En ulv edderkop er anderledes på grund af sin tommer lange krop parret med to-tommers ben . Det er generelt sort , og kan findes under logs eller klipper . Dens bid er usædvanlig og ikke farligt .

Brown Recluse


Den brune eneboer er på størrelse med et kvartal og har en violin form bag øjnene . Det kan findes i kasser . Bid er farligt i kun omkring 10 procent af tilfældene.

Spindelvæv Spider


Spindelvæv edderkopper kan findes i en kælder eller garage . De fleste er ikke farlige , med undtagelse af den sorte enke , hvis bid kan kræve medicinsk behandling .

Væggelusen Spider

Den bænkebidere Edderkoppen kan findes under sten og træstammer . Det er identificeret ved sin mørke front og grå ryg . Denne edderkop kan bide et forsvar, men smerten går væk hurtigt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.