håndvask faktaark

" Rene hænder redder liv " er en af de mottoer for Center for Disease Control og Forebyggelse . Men , måske lige vaske dine hænder ikke være nok til at beskytte dig og dem du elsker . Læring hvorfor du skal vaske dine hænder , hvornår du skal vaske og hvordan man korrekt vaske dine hænder er afgørende for at afværge livstruende sygdom og sygdom

Hvorfor vaske dine hænder ?


Håndvask er den nemmeste måde at forebygge spredning af sygdommen og sygdom , har endnu mange mennesker ikke vasker deres hænder tit nok . Håndvask forhindrer også spredning af infektionen . Med " super bugs " , der forårsager infektioner såsom methicillin-resistente Staphylococcus aureus eller MRSA , håndvask ikke alene er vigtigt , er det vigtigt for et godt helbred .

Hvornår skal vaske dine hænder


Center for Disease Control og Forebyggelse anbefaler, at du vasker dine hænder efter at gå på toilettet , efter bleskift , før og efter at have taget sig af en person, der er syg efter at have pudset næse , hoste eller nysen , efter at have arbejdet med et dyr eller sit affald , efter håndtering skrald , før og efter behandling af en klippe eller sår , eller håndtering kropsvæsker .

Sådan at vaske dine hænder


Begynd med varmt vand . Våde hænder og anvende sæbe . Gnid sæbevand hænder kraftigt i omkring 20 sekunder , med særlig vægt på mellem fingrene og under neglene . Skyl godt og tør med en køkkenrulle . Vend hane ud med køkkenrulle . En luft tørretumbler er den mest sanitære måde at tørre dine hænder , hvis en sådan findes.

Er Hand Sanitizer lige så godt som vand og sæbe ?


Brug hånden sanitizer er ikke så god som sæbe og vand , men når du vasker din hænder det ikke er muligt , så ved hjælp af en desinfektionsmiddel , der har en alkoholprocent på mindst 62 procent vil arbejde . CDC anbefaler at bruge en gel type desinfektionsmiddel .

Børn og vaske hænder

Børn har brug for hjælp og opmuntring lære god hånd-vask teknikker . Observere og lære dit barn hvordan man korrekt vaske deres hænder vil kunne betale sig , når de sikrer en god håndhygiejne .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.