hvad er de farer af brint gas ?

Brintgas ( H2 ) er en af de mest udbredte gasser på Jorden . Dette element er involveret i alle former for liv . Brint kan findes i lys, luft og vand og i organismer . Det er fremtrædende i dannelsen af vores galakse , så godt. Et af de mest populære kombinationer med brint er ilt , hvilket gør vandet . Trods alle de store aspekter omkring brint , er denne gas meget farlig . Dens brændbare naturen kan være en ekstrem risiko for noget , der kommer i kontakt med det , når det ikke anvendes med omhu.

Fakta


Brint er den letteste gas i vores atmosfære . Med kun en proton , er det enkleste element på Jorden . Dog er hydrogen normalt kombineret med et andet stof . Dens tilstedeværelse strækker sig langt ind i himlen , da den gør op 90 procent af universet efter vægt . Stjernerne i vores solsystem er primært lavet af brint , og solens kerne får sin strålingsenergi ved sammensmeltning af brint og helium . Brint brænder rent , i modsætning til de fleste andre brændstoffer, der udleder CO , når de på brand, som benzin og diesel. Det er også en meget sikrere at transportere end de samme brændstoffer .

Fordele


Uden brint , ville vores levevis ikke hvordan det er . Brint er en del af alt-lige fra strålende energi fra solen , der gør alt liv muligt at kombinationen med ilt at gøre vand vores mest brug for ressource . Denne gas er fleksibel , da den kan bruges til brændstof . Forskning er ved at blive gjort for at afgøre, om biler og hjem kan være drevet af hydrogen med sine rigelige kilde og effektivitet . Mængden af brint produceres i dag for industrien kunne strøm 5 til 8. 000. 000 boliger i USA

Betydning


Betydningen af brint er indlysende af sin forbindelse til alle levende organismer , og hvordan vi forstår vores verden videnskabeligt . Den letteste gas i vores univers kan gøre en meget kraftig bombe . Dette element findes ikke i vores atmosfære i form af gas . Vi er nødt til at isolere det fra andre elementer for at få det i en fordampet form . Elektrolyse og steam reforming er to måder at opnå dette . Den dyrere af de to , elektrolyse opdeler brint fra vand . Dampreforming adskiller hydrogen fra fossile brændstoffer metan . Med denne metode ironisk udsender gasser i atmosfæren , som forårsager global opvarmning , bare for at få en ren gas .

Misforståelser


Selvom brint er en meget farlig gas , er det også en meget nyttig kilde til energi . NASA anvender brint til brændstof dets opgaver i det ydre rum . Vi er år væk fra at have biler drevet af brint i masse tal . Prisen for at bygge brændselsceller og tankstationer er for dyrt på nuværende tidspunkt. Brint bruges også i planter, proces fødevarer og behandle metaller . I modsætning til andre brændsler , hvis brint skulle spilde ville det ikke skade et helt økosystem som olie og gas udslip har gjort . Hydrogen vil blot svæve i luften .

Advarsel

Hydrogen gas er meget brandfarligt og eksplosivt . Ligesom andre former for brændsel , kan brint betydelige mængder energi . Tage ekstreme forsigtighed ved håndtering af gas . Brint var angiveligt skyld i det skæbnesvangre flyvning af Hindenburg . Der var endda spekulationer om, at brint var en faktor i Challenger rumfærgen eksplosion i 1986 . Tilføje, at H-bombe er en af de mest ødelæggende våben, skabt af mennesket . Dette fører til frygt om at bruge brint i vores daglige liv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.