hvad er fordelene ved screening ?

Helbredsundersøgelser er meget vigtigt at forebyggende medicinsk behandling . De gør det muligt læger at finde sygdom og behandle det langt tidligere , end de ellers ville . Patienter med høj risiko faktorer for screenet sygdomme kan sikre, at de ikke får sygdommen så godt, og hvis de gør , de kan behandle den tidligt . Imidlertid kan ikke alle patienter har alle helbredsundersøgelser til rådighed . På grund af høje medicinske omkostninger , er visse screeninger kun for patienter med høj risiko

Fordele


helbredsundersøgelser hjælpe læger test med høj risiko populationer for visse sygdomme at opdage eventuelle tegn på sygdommen . I tilfælde af kræft , fører dette til identifikation af tumorer tidligt i sygdommen . Læger kan opdage forhøjet blodtryk i løbet af en almindelig blodtryk screening . Ligegyldigt hvilken type sygdom læger opdage i en sundhedsmæssig screening , en tidlig diagnose og behandling fører til en bedre prognose . Faktisk spare mange helbredsundersøgelser for, at sygdommen liv ved at starte behandlingen længe før patienten var opmærksom på et problem .

Typer


Der findes flere typer af helbredsundersøgelser . Mammografi opdage tidlige-iscenesat brystkræft . Blodtrykket Afslører kontrollen hypertension . Øjenlæger test for glaukom og katarakt med regelmæssige udnævnelser . Prostata eksaminer kan finde prostatakræft . Celleprøve check for livmoderhalskræft . Blod arbejde kan afsløre en række betingelser fra diabetes til forhøjet kolesterol eller triglycerider . En EKG afslører en række problemer med hjertet . Hud kontrol identificere mulige hudkræft .

Tidsramme


Mest helbredsundersøgelser begynder i midaldrende , medmindre den enkelte er meget høj-risiko . Sundhed screening fortsætter for patientens hele liv for at sikre , at sygdommen de er i risiko for ikke forekommer . For patienter med risiko for sygdomme, der kan forekomme tidligere i livet , såsom livmoderhalskræft , begynder screening meget tidligere . Yderligere risikofaktorer for sygdom kan berettige tidligere test også . For eksempel en individuel med høj risiko for hjerteanfald , kan testes meget tidligere, hvis de også er fede .

funktioner


For de patienter , som ikke har adgang til forsikring eller ikke har råd helbredsundersøgelser , flere velgørenhedsorganisationer og organisationer tilbyder sundhed screeninger gratis . De fleste af disse screeninger forekomme i mobile klinikker , der rejser til lav indkomst områder med henblik på bedre at kunne tjene mennesker, som måske ikke har adgang til transport. Mens borgerne kan risikere at vente i kø for at få en screening , det gør tilbyde en værdifuld service til de personer, der har brug for hjælp . Andre velgørende organisationer sponsor patienter , som er meget høj risiko for at få screenet på deres hospital.

Overvejelser

helbredsundersøgelser er ofte dyre . De fleste patienter kun gennemgå en række helbredsundersøgelser , hvis de er høj risiko for en bestemt sygdom . Dette gør screening omkostningseffektiv . Billige helbredsundersøgelser , såsom blod arbejde eller blodtryk afprøvning , er tilgængelige for hver patient .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.