hvad er klasse b medicin ?

" Klasse B narkotika " er et begreb anvendt i den oprindelige Misbrug af Drugs Act blev vedtaget af det britiske parlament i 1971 . Fra juli 202C denne lov fortsat er grundlaget for britiske narkotikalovovertrædelser , og udtrykket " klasse B " narkotika er stadig i brug i Storbritannien til at beskrive en gruppe af lægemidler , der er ulovlige , men med mindre alvorlige sanktioner end mere alvorlige " klasse A " stoffer . Dette udtryk er ikke rutinemæssigt anvendes i USA , men en lignende klassifikationssystem er på plads, som klassificerer medicin i " lister . " Narkotika spænder fra Skema 1 Narkotika , som anses for at være de mest farlige stoffer , til Schedule V.

klasse B Narkotika


Klasse B narkotika omfatter Acetyldihydrocodeine , amfetamin, cannabis, Kodein , dexamfetamin , dihydrocodein , Ethylmorphine , Methylamphetamine , Methylphenidat , Nicocodine , Norcodeine , phenmetrazin og pholcodin . I den seneste ændring til England narkotikalovovertrædelser , blev Cannabis nedgraderet fra en klasse A stof til en klasse B- stof i 2006 .

Klassificering


Narkotika er klassificeret baseret på en række faktorer . Klasse B stoffer der anses for at være mindre farlige end klasse A narkotika , herunder kokain , heroin , LSD , svampe og ecstasy , men mere farlig end klasse C narkotika , herunder steroider og Valium . Hvis nye medicinske anvendelser blive synlige for et stof og /eller den potentielle bivirkninger af et lægemiddel er revurderet i det medicinske samfund , kan det rådgivende råd om misbrug af narkotika skrive en rapport anbefale en ændring af lægemidlets klassifikation .

Forbud


The Original Misbrug af Drug Loven forbyder besiddelse , at besiddelse med forsæt levering , levere eller tilbyde at levere eller lade dine lokaler, der skal anvendes til produktion eller levering af forbudte stoffer , herunder klasse B narkotika . Det betyder, at det er ulovligt at have nogen af de forbudte klasser af narkotika, herunder klasse B medicinen i din besiddelse, til at give denne medicin til andre ( for penge eller på anden måde ) eller for at tillade en placering, du indtager , ejer eller administrerer , der skal bruges til at opbevare stoffer eller til udveksling af narkotika .

Penatlies for klasse B narkotika


Sanktioner for besiddelse af en Klasse B stoffer fra 4 måneder til 14 år i fængsel og /eller en bøde afhængigt af domstolens retsforfølgning forbrydelsen og størrelsen af den klasse B stof fundet i din besiddelse . Besiddelse er kun en forbrydelse , hvis du ikke har en gyldig recept for det kontrollerede stof .
Sanktioner for at levere en klasse B stoffer fra 6 måneder til 14 år i fængsel og /eller en bøde . Igen , sanktioner afhænge af retten retsforfølge kriminalitet og andre faktorer, herunder gerningsmandens historie besiddelse af narkotika og størrelsen af klasse B stof, som han har i sin besiddelse på det tidspunkt, hvor han blev arresteret .

Drug Klasser i USA

USA bruger listerne til at klassificere stoffer , i stedet for klasse . En fortegnelse I stof er et stof med et stort potentiale for afhængighed , og ingen accepterede medicinske anvendelser . Mens en liste II stof er et lægemiddel med et stort potentiale for misbrug , men med godkendte medicinske formål i meget begrænset situationer . En liste III stof har mindre potentiale for misbrug end en tidsplan I eller liste II stof . Mange lægemidler , der er klassificeret som klasse B- stoffer i Storbritannien er klassificeret som tidsplanen jeg narkotika i USA, herunder Acetyldihydrocodeine , Amfetamin , og Kodein ,


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.