hvor lang tid går nikotin ophold i din blodbanen ?

Indtastning


Den måde at nikotin kommer ind i blodbanen afhænger af, hvordan tobakken bruges . Hvis det tobaksvare er røget , så nikotinen første inhaleres i lungerne , hvor nikotinen passerer derefter ind i blodbanen . Hvis nikotin er indsnuses, den passerer fra slimhinderne i næsen ind i blodbanen . Hvis nikotin er tygget , den passerer fra slimhinderne i munden ind i blodbanen . Når den nikotin træder blodet , vil det nå din hjerne i 10 sekunder eller mindre .

Breaking Down


Når den træder dit system , nikotin er meget ustabilt og begynder at nedbryde i flere stoffer. Dette skyldes tobak består af over 4. 000 forskellige stoffer , og når den når din blodbanen , er det hurtigt nedbrydes i disse komponenter. En af de primære indikatorer for nikotin i blodet er cotinin . Når der foretages blod- eller urinprøver , mange steder test for både nikotin og kotinin , selvom nogle test udelukkende kotinin . På grund af denne nedbryde , cirka hver anden time reserven af nikotin i kroppen falder til det halve .

Afslutter


Fra det tidspunkt, du sidst forbruge et produkt med nikotin , vil det tage op til 72 timer for produktet til at forlade din krop . Kotinin forbliver i blodbanen op til fire dage efter den sidste indtagelse af nikotin .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.