hvordan du opretter en " grab and go " kasse i tilfælde af en nødsituation

De fleste mennesker nok ikke tænke for meget over at forberede en nødsituation . Du vil have ro i sindet , hvis du gør lidt forberedelse med alle dine vigtige papirer handy i tilfælde af en nødsituation . Ved at oprette en " grab and go " boks , har du alle de væsentlige oplysninger, du har brug for med dig , hvis du har brug for at komme ud hurtigt , hvis en nødsituation strejker . Bare tag den og komme ud for sikkerheden . Her er hvordan man gør det :

Du skal bruge:
Stort billede boksen
. kopier af de vigtigste papirarbejde .
handy område at holde det .
tid .


1 .
første , få dig en stor fotoorganiseringsprogram box eller noget lignende for at oprette din ' grab and go " boks . Sørg for, at det er en størrelse, du vil være i stand til nemt at bære . Du ønsker måske at få en til hvert familiemedlem . Dette vil blive din " grab and go " kasse i tilfælde af en nødsituation.
2 .
Dernæst skal du begynde at indsamle alle dine vigtige papirer og lave kopier af mindst det første side, der indeholder dit kontonummer og kontakt nummer for hver af dine politikker eller regnskaber bør du kontakte dem efter en nødsituation . Har denne oplysning handy vil gøre det nemmere og hurtigere at kontakte alle efter en nødsituation .

3 .
i din ' grab and go " box , skal du sørge indeholde emner såsom forsikring , boligejere politik eller lejer forsikring , sygesikringsbevis og kørekort . Glem ikke din livsforsikring og kreditkortoplysninger .
4 .
Du kan også have en kopi af enhver militær og journaler i din nødsituationer ' grab and go " boks . Det er også en god idé at inkludere kopier af alle erhvervsmæssige tilladelser og endda din vielsesattest . Tilpas din nødsituation grab og gå boks til at omfatte alle papirer eller oplysninger, der er vigtige for dig og din familie .
5 .

endelig , hvis du vælger at få en anden boks , kan du bruge det til mange af dine fotos /hukommelse bøger . Hold den eller de rubrikker handy i dit soveværelse på en side tabellen . Den vil se dekorativ og i tilfælde af at der er en nødsituation , vil du være i stand til at komme ud med dine ' grab and go " kasse og har dine vigtigste papirer og oplysninger med dig .
6 .

Hvis du beslutter at gøre en for dit barn , have ham /hende hjælpe dig med at oprette den med alle deres mest værdifulde værker /tegninger /fotos og ejendele . Hold det på en seng eller andet bord på deres værelse . Praksis sikkerhedstip til at komme ud sikkert i tilfælde af en nødsituation . Sørg for at inkludere at lære dem at tage deres eget " grab and go " kasse i tilfælde af en nødsituation.

gode råd og advarsler • Medtag eventuelle yderligere vigtig papirarbejde , at du tror du skal bruge
 • Practice komme ud sikkert i tilfælde af en nødsituation
 • aldrig fare dig selv eller andre i tilfælde af en nødsituation
 • Hvis du ikke har tid at tage din ' grab og go ' kasse , bare komme ud sikkert i en nødsituation
 • aldrig risikere dit helbred eller sikkerhed i en nødsituation , bare komme ud !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.