hvordan man bruger en ambulance

I de fleste sundhedsydelser indstillinger , hvad enten på et hospital eller bagsiden af en ambulance , vil der være en Ambu pose til stede . Når en person har stoppet vejrtrækning og lider åndedrætsbesvær , vil en ambulance pose skal bruges til at give åndedrag , navnlig til en bevidstløs person . Dette kaldes " sække ". Ambu poser vil ofte blive anvendt i forbindelse med CPR , og mens det er primært uddannet sundhedspersonale , der bruger dette udstyr , er det vigtigt for alle at vide, hvordan man bruger denne potentielt livreddende udstyr .
1 .
Læg Ambu pose på den enkelte , med det punkt af masken på næseryggen og større del af maske hvile over hagen .
2 .
holdning en af dine hænder på en sådan måde, at luften ikke er i stand til at undslippe omkring kanterne af masken . Hvis luften er i stand til at undslippe , vil Ambu pose være ineffektiv i at yde ilt til person.

3 .
Læg posen del af Ambu lige på dit knæ , som om det var hvile der . Dette vil gøre det lettere at levere de vejrtrækninger når der er behov for den person .
4 .
Pres ambulancer posen . Hold øje med brystet til at stige og falde , når giver vejrtrækninger . Undladelse af at give fyldestgørende indåndinger, til den person kan gøre mere skade end gavn .
5 .

Lad Ambu pose til fuldt ud at puste tilbage til sin oprindelige stilling, før levere et andet åndedrag til den person .

6 .
Check seglet ofte for at sikre , at de bevares rundt om personens næse og mund .

gode råd og advarsler


 • Disse oplysninger blev givet om , hvordan man bruger en Ambu pose på en voksen , som er den hyppigste situation , hvor det ville blive anvendt. Under CPR , det åndedrag-til- kompressionsforhold er 30 kompressioner til to vejrtrækninger . Det svarer til gennemsnitligt cirka seks vejrtrækninger per minut .
 • Svigt i brystet til at stige , kan betyde, at der er tilstrækkelige luft ikke at komme til person. Du skal muligvis justere personens hoved , hvilket gør at det er vippet tilbage , som åbner luftvejene . Det er vigtigt at opretholde et anstændigt tempo , når levering åndedrag til den person , som det er kvaliteten af vejrtrækninger leveret afbalanceret med den mængde , der betyder mest .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.