hvordan man bruger en orkan tracking diagram

Her er hvordan man bruger en orkan tracking diagram . Du skal bruge et diagram , der viser længde-og breddegrad holdninger

Du skal bruge: .
orkan skema, der viser længde-og breddegrad holdninger
.
Adgang til up- to-date wearther og storm oplysninger .1 .
Du kan finde gratis orkanen tracking søkort på hundredvis af steder på internettet . Under atlantiske orkansæson ( 1 juni-1 November ) papirkopier ofte af lokale tv- stationer . Hvis du sporer Pacific storme er der som regel en anden diagram .
2 .
Hurricanes spores af deres positioner længdegrad og breddegrad . Selvfølgelig længde er den lodrette , op-ned position , og er undertiden benævnt Længdegrad Vest . Latitude er vandret position , eller Latitude nord.
3 .

Placeringen af en orkan er sporet i forhold til midten af stormen . Så koordinerer forudsat position i midten . Dette er vigtigt, når du sporer en meget stor storm , hvor dele af det er selvfølgelig på forskellige koordinater . Midten, eller orkanens øje er den vigtigste del til sporing .
4 .
Hvis du klikker på billedet kortet i starten af denne artikel ( for en større version ) vil du se jeg har placeret en orkan på 24,5 bredde, 86,5 Længdegrad , eller 24,5 N , 86,5 W. Den røde prik er centrum for orkanen . Læg mærke til længde /bredde koordinater er mærket i intervaller på 5 , så du er nødt til at tælle mellemrummene mellem to numre for præcise placering ( der er fire mellemrum mellem to numre i begge retninger . )
5 .
Når vejrstationer begynde at spore en ny orkan , kan du følge stien og forløbet af stormen ved hjælp af din egen chart . Det kan give dig nyttige oplysninger-også oplysninger udledes på din på , baseret på historien om orkanen bevægelighed på dit diagram . Dette gør placeringen af stormen mere præcis end bare at sige det 's 500 miles syd for en bestemt by .

gode råd og advarsler


 • vide længde og bredde holdninger nuværende orkaner hjælper dig med bedre sammenligne det med tidligere storme , og måske opdage sammenhænge .
 • Du kan aldrig høre det nok : Hvis du bor i en orkan zone , bedre til at forberede i begyndelsen af orkansæson-før storme form-end at vente , indtil man er på vej til at eventuelt slående din placering .
 • orkanen tracking eller nogen form for orkan forudsigelser er 100 % nøjagtige . Orkaner har været kendt for at sno sig vildt ned af en forventet spor og strejkesteder hundredvis af miles øst eller vest for området forventes at blive ramt . Hvis du befinder dig overalt inden for en 500 kilometer lang strækning , der omfatter de forventede sporet, bør du være opmærksom og være klar lige i tilfælde af orkan gør noget uforudsigeligt og hoveder på din måde .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.