hvordan man forebygger og slippe af med acne

slippe af med acne-Looking at slippe af med acne . Denne artikel vil forklare varmt til at slippe af med acne og har dit ansigt rydde op på ingen tid . Denne artikel er gearet til dem med milde tilfælde af acne . De, der søger at slippe eller acne sager, er alvorlige , kan du prøve trinnene nedenfor, og hvis resultat, bør rådføre sig med en hudlæge
1 .
Det første skridt for at slippe af acne er at forstå , hvad der forårsager det . Porer i huden , der er tilstoppet med død hud , snavs , olie eller andre udenlandske rester bliver irriteret . En eller to uger efter dette sker, irritation begynder at vokse og danner en infektion , der vises på overfladen af huden . Dette er kendt som acne .
2 .
Den vigtigste forebyggende skridt for at slippe af med acne er at holde din hud ren . Vask mindst tre gange om dagen med ansigtet vask , ikke håndsæbe ( håndsæbe vil tilstoppe dine porer endnu mere ) . De, der interagerer med et miljø , der er beskidt på grund af job eller sport , eller hvis du er i færd med puberteten skal vaske dit ansigt 4-5 gange om dagen . Dem i puberteten har hurtig hud genopfyldning , og du skal holde den døde hud efterfyldes ud af dit ansigt så meget som muligt at slippe af med acne .

3 .
andet skridt til at slippe af acne er at pop whiteheads og hudorme på daglig basis . Brug en varm vaskeklud og suge dit ansigt i 10 minutter før klemme dem med fingrene . Må ikke pop dine bumser selv . Hudorme og whiteheads er i den præ-infektion faser og kan poppet . Bumser og bumser er allerede inficeret og manipulation med dem vil forårsage mere skade på din hud .
4 .
Fornødenheder og rejoovinate din hud så meget som muligt . Køb en lotion fra din lokale stof butik eller købe det online . En god hjemmeside at kigge efter andre bums /acne fjernelse produkter og rådgive er http://stought. com/prevent pimples. html


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.