hvordan man kan bygge benmusklerne lodder

Opbygge muskler i benene lodder sker gennem en række øvelser . Når man bygger muskler på denne måde , er det vigtigt at gentage det sæt af muskel øvelser til det punkt af muskler fiasko . Det er meget vigtigt at strække før og efter muskel-building øvelser . drikke en protein shake cirka en halv time efter en træning vil hjælpe muskler helbrede og gendanne hurtigere
1 .
Stå og placere fødderne skulder bredde fra hinanden . Bøj dine knæ , men lad dem ikke forlænge forbi tæerne . Sæt din bagdel ud som om du er ved at sidde ned . Som du læne dig tilbage , strække armene ud foran dig, og lad dem falde som du står igen . Gentag 20 gange .
2 .
Tag et stort skridt fremad med højre fod og holde din venstre fod på plads , løft bagsiden af venstre hæl , da højre knæ bøjer . Lad ikke knæet udvide forbi tå . Efter lunge i denne position , træd tilbage op og skifte ben . Fortsæt dette indtil 20 lunges er afsluttet med begge ben .

3 .
Stå med benene langt fra hinanden . Bøj knæene , så de er i overensstemmelse med din ankel . Ret dine ben og gentag 20 gange .
4 .
Begynd på en yoga rutine . Yoga har stående skaber kendt som kriger rejser , der vil styrke og opbygge muskler i benene . Vær sikker på at få ordentlig instruktion for at undgå skader.
5 .

Start løbe-eller gåtur hver dag . Det er noget , der kan gøres på en park eller på gaderne omkring dit hjem i perioder af varmere vejr , hvis du ikke har adgang til et løbebånd .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.