hvordan man kan gøre det gennem en hedebølge

Sommertid er her igen , og det betyder , at varme bølger kommer . Hedebølger kan være ødelæggende og generende . Disse bølger kan medføre flere problemer såsom hedeslag og hedeslag . Her er et par ideer til at hjælpe med at gøre det gennem disse opvarmede tider
1 .
Oprette en god kilde til luftcirkulation . Brugen af rubrik fans og loft fans er gode måder at gøre dette . Loftet fans er vant til at skubbe den varme luft ned fra loftet og boksen fans er brugt i døråbninger at blæse varm luft ud .
2 .
Brug vand til køling magt . Brugen af våde håndklæder på dine skuldre og hoved vil hjælpe til at holde dig kølig . En anden måde er at suge dine fødder i en balje med koldt vand .

3 .
Slip af med eventuelle ekstra varmekilder . Eventuelle ekstra unødvendig varmekilder vil kun gøre din dag mere elendige . Disse ekstra kilder kan være glødepærer eller visse husholdningsapparater . Sørg for at slukke nogen af disse , som du ikke umiddelbart behov for at bruge .
4 .
Udnyt nedenunder . Med det faktum, at varm luft stiger , vil det lavere værelser på dit hjem blive køligere . Kældrene er generelt et af de køligere steder i dit hjem og give dig kølig luft .
5 .

Bliv hydreret . I disse varme tider , skal du drikke mere vand , end du plejer . Vand er en af de bedste måder at holde dig hydreret .
6 .
Undgå koffein eller alkohol . Disse drikkevarer fremme dehydrering på grund af det faktum, at de er diuretika .
7 .
Opret en hjemmelavet klimaanlægget . Placering af et kasse fan foran en gryde med is vil blæse den kølige luft fra isen på dig .

8 .
Se, hvad du spiser . Du ønsker at undgå enhver måltider , der øger kroppens varme .
9 .
Besøg aircondition bygninger . Besøger disse aircondition bygninger i de varmeste timer af dagen vil give dig mulighed for at komme ud af huset og få kølet af på samme tid .
10 .

Have viden om sygdomme relateret fra varme . Kendskab til forskellige hjertet sygdomme vil give dig mulighed for at forberede sig bedre på disse varme tider .
11 .
Husk dine kæledyr . Kæledyr kan lide af de samme symptomer som mennesker gør . Du ønsker at tage de samme omsorg for dem, som du tager for dig selv .
12 .
Ved at følge disse enkle trin vil dit liv blive lettere i disse tider med varmebølger. Husk , at blive udarbejdet , er det bedste, du kan gøre .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.