hvordan man kan hjælpe folk med AIDS

Erhvervet immundefekt syndrom ( AIDS ) er en sygdom i immunsystemet forårsaget af human immundefekt virus ( HIV) og , ifølge data indsamlet af UNAIDS , ramte 33. 200 tusind mennesker over hele verden i 2007 . Hvis du har en elsket en , der lider af denne sygdom , har sygdommen selv , eller simple ønsker at hjælpe dem med AIDS , der er flere almennyttige organisationer og ressourcer, du kan henvende sig til

Du skal bruge: .
mobiltelefon.
Bevidsthed.
Tillid.1 .
Kontakt en aids- organisation , der er i nærheden af dig ( se Resources ) . Bed om at blive sendt information om , hvad organisationen gør for at hjælpe dem med AIDS , og hvordan du kan blive medlem af organisationen . Også ringe til din lokale sygehuse for at se, om de vil give dig mulighed for frivilligt at hjælpe nuværende aids- patienter .
2 .
Gå til hjemmesiden for Den Internationale AIDS Vaccine Initiative ( IAVI ) til at lære mere om den indsats, der sættes i forskning for at skabe en AIDS- vaccine ( se Resources ) . Fra hjemmesiden , kan du donere eller anmoder om flere oplysninger , der kan mailes til dit hjem .
3 .

Besøg American Refugee udvalget ( ARC ) hjemmeside , som er specialiseret i at yde hjælp til mennesker i Afrika og Asien , der har brug for hjælp ( se Resources ) . Flere flygtninge lider også af aids , og kan blive hjulpet af din donationer og frivilligt arbejde . Nogle af de frivillige arbejde ARC tilbyder indbefatter lever for et par måneder med flygtninge i udlandet, yder grundlæggende bistand ( dvs. serverer mad , rengøring , hjælper distribuere støtte) og udføre kontorarbejde for organisationen .
4 .

Opret en Facebook-profil for AIDS Rådet nyhedsbrev for oplysninger om, hvordan vi hjælper dem i din lokale samfund og hele verden , som lider af AIDS ( se Resources ) . Klik på " Kontakt os for at hjælpe " mulighed for at fortælle organisationen , hvordan du kan hjælpe eller klik på " Volunteer nu! " mulighed for at tilmelde dig til frivilligt med organisationen .
5 .
overveje at hjælpe medicinske institutioner, der udfører kliniske forsøg for at hjælpe med at bekæmpe aids ved at donere til specifikke forskning . Gå til National Library of Medicine website for at søge efter aktuelle kliniske forsøg for AIDS-medicin ( se Resources ) . Når du har fundet et klinisk forsøg , som foregår i nærheden af dig , skal du sørge for at opfylde alle kravene. Læs alle advarsler og sundhedsmæssige risici , før du tilmelder dig . Hvis du har aids , hiv eller tidlige symptomer på den ene , kan du også deltage i kliniske forsøg for at hjælpe andre, der også diagnosticeret med sygdommen .

gode råd og advarsler


 • Gå til AIDS. gov for en liste over organisationer og de mest up- to-date information om kampen mod aids .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.