hvordan man kan overleve apolcolypse i en verden gået gal

Vi kan ikke lide at tænke på os selv som paranoid tosser , men sandheden er , at døden er en konstant følgesvend til de levende . Hvis nogen sniger sig en atombombe i New York , DC , London , Paris , eller en hel masse byer , så i slutningen af civilisation , som vi kender det kunne meget vel være ved hånden . Hvis nogle forfærdelige sygdom, der dræber efter et par måneder var at sprede rundt, så millioner vil dø , måske flere hundrede millioner . Vanvid og terror til at følge i kølvandet på sådanne katastrofer vil fange næsten alle ved overraskelse , og det er hvad denne artikel handler om : at forberede dig selv for at overleve i en verden gået gal .

Du skal bruge:
en orkan skema, der viser længde-og breddegrad holdninger
. .
Adgang til up- to-date wearther og storm information1
Din fest survivalists skal have mindst 4 våben per person : . haglgevær , riffel , pistol og kniv . Masser af ammunition. Armerede hvis du kan .
2 .
Hvis du planlægger at holde det ud derhjemme , vil du ønsker at styrke posten havne ind i dit hus . Stålramme og forstærket dør , skudsikre vinduer ( du kan købe dem , men ikke på Home Depot-søgning ' swissshade sikkerhed " ) .
3 .

Har en pantry fyldt høj med tørret korn som ris . Du kan købe 20 pounds af ris til som 8 bukke på Costco , så der er ingen grund til en gennemsnitlig indkomst person kan ikke bestanden op på 6 måneder af ris temmelig billigt . Også bestanden op på tørrede /dåse bønner og dåse kød som Tun til protein . Ligeledes multi-vitaminer , masser af vand og andre væsker .
4 .
Hold en "bug ud taske ", også kendt som " Bob " . Dette er et rygsæk , som indeholder mad til 3 dage , håndholdt radio , Tarp til at foretage en lean-til , sovepose , brandsikker kampe eller et par af lightere , et par hundrede kroner , lommelygte , vand-filtrering kit , der anvendes i camping . Dybest set lejr gear , der vil holde dig i live i en uge eller mere , minus så meget mad . Du vil bruge denne bugout pose i perioder med borgerlige uroligheder ( i dit område ) , en atombombe går ud i en større by i nærheden (så du kan komme væk og undgå nedfald ) osv.
5 .

Har en placering , der opfylder dine betydelige andre på i tilfælde af alvorlige tunge ting på vej ned . Denne måde kan du både ikke spilder tid på at komme tilbage til huset og spilder kostbar tid . Måske har en sekundær placering i det tilfælde, at den første ikke er en mulighed ( for eksempel , du kører op til tankstation i spørgsmål og se, bevæbnede mænd, der er besat det ) .

6 .
Under uroligheder omstændigheder , eller hvis Deres regering bliver til et tyranni , forventer, at regeringen at gå fra dør til dør tage, hvad du har eller fjerne dig på nogen måde fra dine ejendele . Afhængig af hvor sandsynligt det sker ( og du skal have masser af advarsel ) , måske begrave våben og andre svære at få ejendele i fjerntliggende /sikre steder .
7 .
Hvis du kan have adgang til en gammel lastbil , der kører godt , og har ekstra olie , oliefiltre , værktøj og andre dele , der har tendens til at bryde , og Chiltons manual for det . Du skal bruge en form for transport i en verden gået gal .
8 .

Omstændighederne varierer , men hvis du bor " i landet " , så har muldyr eller heste vil være en stor aktivet.
9 .
Vær parat til at bytte . Noget lille , let transportable og svært at komme forbi uden gavn for industrien vil være nyttig . Kugler /våben , whisky , ikke-hybrid frø , hånd-krank lommelygte (så du ikke behøver batterier ) , medicin . Disse er guld i fremtiden .
10 .
Hvis du nødt til at gå på tværs af landet , eller holde bevæger sig i almindelighed , andre muligheder opstår , hvis du har adgang til en sejlbåd eller sammenklappelig kajak . Begge vil lade dig gå frit under særlige omstændigheder , og vil også tilbyde dig mulighed for en anden kilde til mad : fisk . Så tilføje " fiskegrej 'til din Bug Out Bag .
11 .
I alle tilfælde , hvor du nødt til at flytte flytte flytte , være forberedt på vejspærringer , og være parat til at forsvare , hvad der er Med venlig hilsen . Også , spejder horisonten , som man bevæger sig langs fra tid til anden for at undgå at gå ind i et baghold . World Gone Mad scenario vil efterlade folk desperate , og de vil tage , hvad de kan i stedet klare sig uden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.