hvordan man kan reducere hævelse fra en mindre skade

Har du ikke bare hader det , når du støder hånden på noget , eller ramte dit knæ , når du foretager om hjørnet omkring køkkenbordet ? Undgå den slags ulykker kan undertiden synes umuligt , men det er ikke umuligt at mindske hævelsen , at resultaterne fra disse typer ulykker
1 .
Sørg for at den skade, du har modtaget , ikke er så alvorlige, at du bør søge lægehjælp . Hvis du mener, at din skade kan kræve sting , så bør du søge lægehjælp . Også, hvis din skade ikke vil stoppe blødningen , bør du søge lægehjælp . Hvis du ikke er sikker på , om eller ej , bør du søge hjælp , ringe til din lokale hospital og beskrive din skade over telefonen .
2 .
Påfør en kold pack til det skadede område , så snart muligt . Hvis du ikke har en kold pack eller en kold komprimere , simpelthen knuse nogle isterninger og læg dem i en plastpose og sætte hele posen på det skadede område .

3 .
Tag nogle medicin for dine smerter , hvis du har smerter . Hvis du for nylig har spist mad , kan du tage en medicin som Advil . Hvis du ikke har for nylig spist noget , overveje at tage Tylenol eller noget lignende .
4 .
Nøje følge det skadede område . Hvis din hævelse eller smerte ikke begynde at reducere inden for 12 timer, bør du søge lægehjælp . Igen , hvis du ikke er sikkert, om ikke din skade warrants en tur til lægen , skal du blot ringe til hospitalet på telefonen, og beskrive, hvad der er sket .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.