hvordan man kan undgå køresyge under rejser

Transportsyge finder sted i det indre øre og kommer , når en ændring i balance eller ligevægt opstår . Symptomer på køresyge er kvalme, opkastning , svimmelhed , svedtendens og en generel følelse af unwellness . Hvis du er en , der lider af køresyge , når de rejser , så tjek disse tips for at forebygge denne lidelse og finde måder at rejse med lethed

Du skal bruge: .
Håndklæde
Vand .


1 .

Vær forsigtig , når man spiser måltider inden afrejsen . Spise tunge måltider , eller dem , der ikke er enige med din mave , vil du føle dig kvalme og kan bringe på symptomer på køresyge , når din i et køretøj , båd eller fly . Undgå overdreven alkohol og krydret eller opfedning fødevarer, da disse kan forværre symptomerne på køresyge og gøre rejser specielt ubehageligt . Sats på lys fødevarer og vand i stedet .
2 .
Undgå stærke lugte , når de rejser . Stærke dufte kan afstedkomme en følelse af køresyge , da vores lugtesans er en af de højeste sanser i vores krop . Stærk mad lugte , især kan bringe på køresyge . For at undgå disse dufte , så prøv at medbringe næsen stik på din rejse eller tage en vej , som du ved vil ikke indeholde tung dufte . Når alt andet fejler , så prøv at tænde for airconditionanlægget eller varmer ( afhængig af sæsonen på din rejser ) and roll op -vinduer .
3 .
Vælg et sæde, der giver dig mindst muligheden for at få køresyge . Hvis du kører i en bil , forsædet er nok bedst at undgå køresyge , da bagsædet kan gøre dig klaustrofobi og kastet fra side til side mere . På et fly , er det midterste pladser over vingen det roligste område for at forebygge køresyge . Den nederste etager på en båd nær centrum af skibet er nok det bedste sted for at lette køresyge når de rejser med vand .

4 .
Prøv ikke at læse , gøre puslespil , eller noget andet, der kræver dine øjne til at fokusere på en opgave under rejsen . Transportsyge kan komme på, når du tvinger dig selv til at koncentrere sig om en opgave foran dig i stedet at kigge ud af vinduet på et bredere udsyn . Når du læser eller koncentrere , prøver du at gøre dit hoved og øjne ophold stille og koncentrere sig om et objekt, der bevæger sig fra bevægelsen af et køretøj , båd eller fly . Det er bedst bare at give afkald på opgaven , indtil du er kommet til din destination.
5 .
En over -the-counter medicin såsom Dramamine (som indeholder Meclizine . . . en anti-bevægelse og svimmelhed medicin ) kan være effektive til forebyggelse af køresyge . Tal med din læge, så godt, fordi han kan ordinere andre medikamenter, der vil hjælpe med køresyge , når de rejser . Du skal bare huske at tage dem lidt , før du starter din rejse til være sikker på medicin er i dit system , medmindre din læge anbefaler noget andet.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.