hvordan man kan være sikker , når du håndterer rå kylling

Rå kylling er fyldt med bakterier . Derfor , når du håndterer rå kylling skal man være yderst forsigtig med at opretholde renlighed . Hvis du er en ung kok , eller nye til madlavning , skal du følge disse anvisninger for at lære hvordan man håndterer rå kylling
1 .
Processen med sikkert håndterer rå kylling faktisk begynder fra det tidspunkt, du tager det ud af fryseren . Den første ting du skal gøre , når du håndterer rå kylling er at sikre , at du afrime den i køleskabet , og ikke på køkkenbordet . Dette vil mindske risikoen for flere bakterier angribe den rå kylling , som det tør op .
2 .
Sørg for at du lægger den rå kylling i selve bunden af køleskabet for at tø , så der ikke at tillade dryppende blod forurene noget andet i dit køleskab . Grundigt desinficere overfladen indersiden af køleskabet , hvor kylling optøet . En af de bedste desinfektionsmidler er blegemiddel . Brug en spiseskefuld af blegemiddel til en liter vand til at rense op efter rå kylling .

3 .
Når du klipper din rå kylling , eller på anden måde manipulere den på en skæring bord , du vil nødt til at være sikker på to ting . 1) Den skæring bord, som du bruger til at håndtere rå kylling er aldrig brugt til noget andet , undtagen andre former for kød . 2) Du grundigt desinficere den rå kylling skærebræt overflade med blegemiddel og vand blandingen. For mere detaljerede instruktioner i dette trin kan du tjekke min artikel med titlen "Hvordan du Skærebrættet . "-det er placeret under pæn denne artikel i afsnittet Ressourcer
4
. Endelig , når du laver mad kyllingen sørge for at bruge et termometer , så du vil vide, hvornår det er helt færdig . Mens din kylling er madlavning , gå tilbage bag dig selv og sørg for at du har desinficeret alt, hvad du brugt på den rå kylling : knive , skærebræt , osv.
jeg kan garantere , en kamp med Salmonella , og du vil ønske at du havde fulgt disse regler på forhånd . Foretag en forpligtelse til sikkerhed og renlighed , når du håndterer rå kylling .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.