hvordan man laver en førstehjælpskasse i en Ziploc pose

Førstehjælpsudstyr er handy at have omkring , men kan ofte være klodsede og besværlige . Her er en god idé til en førstehjælpskasse-holde alle de allernødvendigste , og sætte alt indeni en Ziploc baggie . Bedst af alt , det er en førstehjælpskasse , du kan holde hvor som helst! Når du laver en førstehjælpskasse i en Ziploc pose , kan du holde det i et køkkenskab , stammen af din bil , eller i din vandreture rygsæk . Disse skridt vil vise dig hvordan man laver en førstehjælpskasse i en Ziploc pose

Du skal bruge: .
Bandager
Hand Sanitizer .
Ace bandager.
Pincet .

Hoste Drops .
Plastic Bag .
Aspirin .
Anti-Itch Cream .
Bug Spray .

Solskærm .


1 .
Få en Ziploc taske . For at gøre en førstehjælpskasse i en Ziploc pose , skal du bruge en pose , der ikke vil rippe eller slitage. Må ikke købe generiske butik mærke , du ønsker en hård og holdbar taske , en pose , der vil være vandtætte . Det Ziploc poser, zip tæt er det letteste at bruge i min mening , og temmelig holdbare .
2 .

Saml Punkter til førstehjælp kit . Når du laver en førstehjælpskasse i en Ziploc pose , kan du ikke medtage hver eneste ting , der kan komme til at tænke på , men du vil have de vigtigste ting på hånden . Så jeg har tænkt mig at liste elementer, der skal omfatte , når du laver dit første nødhjælpskasse i en Ziploc pose , startende med de tungeste ting først . Den tungeste poster hører til i bunden af din Ziploc taske .
lille flaske hånd sanitizer . Sanitizer er et must i enhver førstehjælpskasse , få en lille flaske til din førstehjælpskasse i en Ziploc taske. Dette vil ikke kun rene hænder , men at dræbe bakterier og rengøre små sår .
Anti-klør fløde-en lille flaske klør fløde kan gå en lang vej . Det er nyttigt for fejl bid , svier , udslæt , allergier , en lang række andre generende sygdomme. I dit Ziploc taske førstehjælpskasse er det en god ide at have nogle klø creme .
Lille Ace Bandage . Ace bandager er en nødvendighed i en førstehjælpskasse af enhver størrelse. Find en lille rulle eller to af ace bandager til din førstehjælpskasse i en Ziploc taske. Ace bandager arbejde til alle slags ting , de er nyttige for forstuvet ankler , ondt håndled , og utallige andre skader .
smertelindring . Når du laver en førstehjælpskasse i en Ziploc pose , du har brug for noget til smertelindring. En håndfuld af aspirin og nogle Neosporin om nedskæringer og blodudtrædninger er en god start . Ibuprofen kan mindske smerter og hævelse . Hvis du ikke kan finde en lille flaske til piller , sætte en lille håndfuld i en lille Ziploc pose .
3 .
Tilføj diverse . Du ved bedre end jeg gør de ting du måske brug for i din førstehjælpskasse . Her er nogle elementer, der er en god idé for enhver førstehjælpskasse . Når du laver en førstehjælpskasse i en Ziploc pose , vælge den vigtigste elementer til din førstehjælpskasse . Et par plastikhandsker er nyttig til håndtering af nedskæringer . En pincet er handy til at fjerne fejl stingers og splinter . Hostebolsjer , en fløjte , en lille pakke af væv , bug spray , sol skærm , en lille lommelygte , og Chap Stick er alle ting du måske overveje at optage i din førstehjælpskasse .
4 .


Tilføj små bandager . Da bandager formentlig vil være det letteste element i din førstehjælpskasse , tilføje dem på toppen. På toppen af din førstehjælpskasse i en Ziploc pose , vi endelig får at omfatte bandager . Omfatter en lang række små bandager , et par mellemstore og en eller to store. Du vil sandsynligvis ende med at bruge bandager oftest , så det er dejligt at have dem i toppen af din førstehjælpskasse for tilgængelighed .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.