hvordan man laver en rejse førstehjælpskasse

At være forberedt til en nødsituation, er altid vigtigt . Hvis du eller et barn bliver skadet under den første nødhjælp skal du kan være afgørende . Og samtidig være forberedt til en nødsituation , er en rigtig god idé , hvor mange af os har faktisk en første nødhjælp med os, når vi har brug for dem ? Sandsynligvis ikke mange af os. Men hvis du følger disse trin, du kan nemt sammensætte en rejse førstehjælpskasse , der kan holdes i din bil eller taske til nødsituationer

Du skal bruge: .
Band-støtte i flere størrelser
Alkoholservietter.
Benadryl .
Tylenol .

Gaze .
Engangs kolde pakninger .
Antibiotisk salve .
Plastikhandsker .1 .
Når du foretager din nødsituation kit er det vigtigt at overveje, hvilke typer af ulykker mest sandsynligt, at behovet for førstehjælp . Det er også vigtigt at overveje alder og særlige behov hos de mennesker mest sandsynligt at bruge førstehjælpskasse .
2 .
første hver førstehjælpskasse bør have følgende punkter . Band- støtte af forskellige størrelser, spritservietter , steril gaze , engangs kold pakninger , antibiotisk salve og plastikhandsker . Saml de poster først .
3 .

Nu skal du samle medicin at medtage i din nødsituation kit . Tylenol og Benadryl er et must at være omfattet . Også overveje din familie behov . Er der nogen tager receptpligtig medicin eller har astma . Sørg for at medtage den medicin , de får brug for .
4 .
Nu hvor du har alle dine leverancer samlet , skal du vælge en pose til at gemme nødforsyninger i. Du kan bruge en små førstehjælp taske , som du kan købe i butikken . Men en gallon størrelse Ziploc taske virker også fint . Du skal bare have en pose , der vil holde alle leverancer .
5 .
Placer nu poster i posen og straks placere posen i bilen . Rejse førstehjælp kit vil ikke gøre noget godt , hvis det sidder på dit køkken counter . Lav en førstehjælpskasse for hvert køretøj , du ejer. På den måde du er forberedt på alle tidspunkter .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.