ikke ryger forårsage luftforurening ?

Folk røg næsten overalt i verden , og alder er ikke en diskriminerende faktor . Alligevel røg produceret af rygning har vist sig at forårsage sundhedsmæssige problemer ikke kun for den person, rygning , men også for dem omkring dem . Undersøgelser af røgen viser forskellige forurenende elementer sammen med oprettelsen af varme . Denne røg er kategoriseret som første hånd , brugte og tredje hånd

Essence of ryger


Essensen af rygning er indånding og udånding dampene skabt gennem afbrænding af et produkt . Den producerede røg kommer fra en mangfoldighed af kilder, herunder rør , narkotika , cigarer eller cigaretter .

forureningsstoffer


En luftforurenende er et affaldsprodukt eller kemisk produkt , der forurener luften . Tobaksrøg er kategoriseret som US Environmental Protection Agency som et kræftfremkaldende stof .

funktioner


Røg består af små partikler , der stiger op fra et brændende stof . Verdenssundhedsorganisationen , at der er 4. 000 kemikalier i cigaretrøg , med 50 vist som kræftfremkaldende . Ifølge Miljøstyrelsen , kan denne type røg omfatter " små mængder af radioaktive materialer. " Den inhalerede partikler pind i vævet i lungerne . Der er tale om polonium -210 og bly -210 .

tobaksrøg


Der er tre aspekter af røg produceret af rygning . Den første kaldes første hånd røg, som inhaleres af rygeren . Det er den røg , der er produceret ved afbrænding af et produkt og det papir, den kan pakkes i. røg, er udånder , og den røg , der brænder ud fra stoffet er passiv rygning . Røgen indeholder partikler , der lægger sig på det omkringliggende område er tredje passiv rygning .

Eksponering

Den tid det tager at ryge en cigaret er ca fem minutter . I løbet af denne tid brændende tobaksrøg producerer 7 til 23 milligram af partikler .

Levnedsmiddel -og Landbrugsorganisation af De Forenede Nationers statistikker viser, at der var 1. 100 millioner rygere i 1998 . En milliard røget cigaretter stigning luftforurening fra 7 til 23 gram i hele verden . Der er en forventet stigning til 1 . 3. 000 millioner rygere i 2110 .

Ekspert Insight

En pressemeddelelse dateret September 8, 2003 , med titlen " PET scanninger Vis cigaretrøg Påvirker perifere organer " fra National Institute on Drug Abuse , en del af National Institutes of Health , hedder det :

" Det er velkendt , at ryge cigaretter kan direkte og ofte fatalt skade lungerne Men ny forskning . . . viser , at cigaretrøg også mindsker indholdet af en kritisk enzym kaldet monoamin oxidase B ( . MAO B ) i nyrer, hjerte , lunger og milt . For meget eller for lidt af denne vigtige enzym kan have en effekt på en persons psykiske eller fysiske helbred . "

Misforståelser

Repace Associates udført eksperimenter på ydersiden luftkvaliteten og foreningen med passiv rygning . Undersøgelsen viser at rygning udenfor betyder ikke, at røgen spredes . Koncentrationer af røg , hvor rygerne er , kan forblive i et område og udgøre en fare .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.