når at rapportere en arbejdsrelateret skade

Ofte, når mennesker lider en arbejdsrelateret skade , de børste det ud som noget, tænker det vil være i orden senere . Så skade skrider frem , og de begynder at synes, de burde have indberettet det før . Hvis du oplever en arbejdsrelateret skade , jo før du rapporterer din skade ( oversat , så snart det sker ) , desto bedre

fordelene ved tidlig Rapportering


Occupational Safety and Health Administration ( OSHA ) rapporterer , at næsten 5 millioner arbejdere årligt lider en arbejdsskade eller sygdom . mere end halvdelen resultere i tide væk fra arbejde . Mens antallet af sager er faldet med 42 procent i løbet af de sidste tre årtier , OSHA og arbejdsgivere tilstræbe en 0 procent arbejdsrelateret-skade rekord .

Swift rapportering af enhver arbejdsplads-relateret ulykke eller skade bistår ikke kun i forbindelse med undersøgelsen af årsagen , men også udviklingen af sikkerhedsforanstaltninger for at undgå lignende hændelser . Med hurtig rapportering , kan den forurettede part får den nødvendige hjælp , som medicinsk behandling og en passende arbejdsdeling tilpasning ( for eksempel , hvis du ondt din ryg , jo før du lader din overlegne vide af din skade , jo bedre chance for at han eller hun vil ikke tildele dig tilbage-anstrengende opgaver ) .

Vejledere har også et ansvar i at uddanne deres personale på arbejdspladsen skader og give forebyggende råd . I tilfælde af en skade , skal vejlederne udfylde en ulykke /hændelsesrapport i tide og indsende den til den rigtige institutioner .

Negativer af for sen rapportering


Hvis dit helbred og fysiske tilstand er ikke nok til at overbevise dig at indberette arbejdsskader straks, skal forsikringskrav fungere som en bekostelig påmindelse om, at du ikke har nogen tid at spilde . Arbejdstagere erstatningskrav har normalt en begrænset vindue for anmeldelse af skader , så hvis du forsinke rapportering din skade , kan du ikke få nogen forsikringsdækning for din tilstand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.