nikotin faktaark

Nikotin, som er en kemisk komponent i tobak findes i cigaretter og andre tyggetabletter eller smokeable produkter , er en af de mest vanedannende stoffer i verden . Afhængighed af nikotin påvirker både teenagere og voksne i alle aldre og samfundslag , og i sidste ende kan være fatal . Mange rygere ønsker at holde op , men ikke er i stand til at følge nikotinafhængighed , ifølge den amerikanske agentur , Statens Institut om stofmisbrug ( Nida )

dødeligheden


Brug af nikotin -produkter såsom cigaretter og skråtobak fører til død omkring 440. 000 amerikanere hvert år , i henhold til Nida . Tyve procent af alle dødsfald i USA kan tilskrives nikotinafhængighed .

Afslutning Nikotin


Ca. 85 procent af rygere , der forsøger at holde op mislykkes på grund af deres nikotinafhængighed . De fleste rygere er klar over, at de sætter deres liv på spil , men kan ikke stoppe , fordi de er afhængige ifølge Nida .

gravide rygere


På trods af de potentielle risici for deres ufødte børn , sådan en lav fødselsvægt og endda retardering , nogle nikotin-afhængige gravide kvinder stadig ikke kan stoppe med at ryge , ifølge Nida . En anslået 16 procent af amerikanske kvinder røg , mens gravid .

Behandling


Der er flere effektive behandlinger for nikotin . Disse retsmidler omfatter nikotin tyggegummi eller plastre , terapi , antidepressiv medicin såsom Zyban , og den 12-trins gruppe Nicotine Anonymous ( se Resources ) .

Tilbagetrækning Symptomer

De , der forsøger at stoppe den onde cirkel af deres nikotin afhængighed vil sandsynligvis lide af en eller flere abstinenser . Folk rygestop eller skrå kan opleve depression , øget appetit , angst , irritabilitet og søvnproblemer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.