om tobaksafhængighed afvænning sygehuse

Tobaksafhængighed afgiftning hospitaler ligner boliger behandling centre for afhængighed af alkohol eller andre stoffer . De fleste faciliteter omfavne den mest succesfulde metode til misbrugsbehandling-12-trins formel-der har arbejdet for Anonyme Alkoholikere i årtier . Når 12- trins program omfatter andre kendte nyttige stof-og adfærdsmæssige behandlinger , har det vist sig mest effektiv . Succes er aldrig garanteres og genanvendelsesprocenter kunne være overdrevne eller bare ikke er kendt på grund af vanskeligheder med at påse, efterbehandling undersøgelser .

Addiction


tobak eller nikotin afhængighed er i lighed med andre tilføjelser , idet det giver en positiv forstærkning saltvandsindsprøjtning til de lystcenter i hjernen . Den bedste moderne videnskab har været i stand til at bestemme , indtil nu er, at nikotin øger niveauet af neurotransmitteren dopamin , som påvirker hjernen veje , der styrer belønning og nydelse .

Afslutning er hård


Narkotika , adfærdsterapi , ændringer i regime og familie intervention er nyttige til at få nikotin eller nogen anden narkoman kun så langt . Indtil en mirakelkur synes helbreder tobaksrygning , det bedste , der kan tilbydes er støtte , adfærdsændringer og ordineret medicin , der afbryder de belønninger , der er fysiologisk leveres til din hjerne .

flerstrenget Hjælp


Nikotin og stof-afhængighed sygehuse indarbejde tre niveauer af hjælp . Nogle er sat i sterile hospitaler -lignende indstillinger , mens andre er sat op mere som en country club . Listen over afvænning sygehuse er lang . Deres indstillinger og teknikker varierer, men de mest succesrige er dem , der inkorporerer terapi på flere niveauer i den mest behagelige indstilling , at komme individuelle råd . Statistisk set tilbagefald er størst sandsynlighed for at opstå inden for de første 3 måneder af decharge . Længere satser på genopretning ses efter denne periode, men variablerne i , hvad der forårsager tilbagefald , og de frister, ikke konsekvent at støtte enhver teori .

fleste lovende lægemidler


Fordi videnskaben stadig forbløffet over de tekniske konsekvenser af narkomani og samspil med hjernen , det bedste medicin afgiftning bistå kemikalier hidtil har været Chantix , Zyban og Wellbutrin . Hver har vist lovende resultater på sin egen måde , og hver er blevet godkendt af U. S. Federal Drug Administration . Som patientpopulation udvider , der har brugt disse medikamenter , har det indberettede antal bivirkninger forøget. Det er uklart fra studierne om narkotika er ansvarlige for bivirkninger eller lige har forværret underliggende betingelser . Mens de succesrater har vist lovende , især for Chantix , de bivirkninger er værd at bemærke . Depression , fjendtlighed , selvmord og selvmordsforsøg er blevet konstateret i patienter, der tager disse lægemidler , men der er ingen direkte sammenhænge mellem narkotika selv og den deraf følgende adfærd . Pfizer , producenten af Chantix , er det første lægemiddel virksomheden til at iværksætte undersøgelser vedrørende disse virkninger .

Konklusioner

Når en baseball spiller bats 0,300 , anses det for en vellykket sæson . Der er imidlertid ingen basislinje , som til at vurdere succeser og fiaskoer af tobak ud . Endnu mere vanskeligt at fastslå årsagssammenhæng til behandling og nyttiggørelse . Der er for mange variabler, og alt for mange ubekendte i den videnskabelige verden . Med den sjældne undtagelse af ukonventionelle behandling , kan der ikke afgiftning institut for tobak eller alkohol krav succes . Selv Anonyme Alkoholikere kan ikke selv og gør ikke en sådan påstand. Hvis genanvendelsesprocenter var sammenlignelig med baseball batting gennemsnit , ville succesraten sandsynligvis betragtes som lav . Men batting 0,100 for en inddrive narkoman er bedre end nul .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.