positive virkninger af ikke at ryge

Ikke at ryge har postive effekter, som rører mange områder af livet , fra bedre ånde til mere social accept til en større chance for frihed fra invaliderende sygdomme . Det er bedst aldrig at begynde at ryge , men rygere, der afslutter vil nyde mange af de samme fordele som dem , der aldrig har røget , starter så snart som 20 minutter efter de er holdt op

Længere Life


Ikke-rygere lever i gennemsnit næsten 14 år længere end rygere .

Bedre Sundhed


Ikke-rygere er mindre tilbøjelige til at lide af hjertesygdomme , slagtilfælde , mange former for kræft ( ikke kun lungekræft ) , lungebetændelse , emfysem , maculadegeneration og andre sygdomme, som ødelægger folks livskvalitet .

Attraktivitet


Ikke-rygere har bedre lugtende ånde , hår , tøj , biler og boliger . Deres hud er mindre tilbøjelige til at blive for tidligt rynkede .

social accept og Convenience


Ikke-rygere aldrig behøver at bekymre sig om, hvorvidt de er generer andre mennesker med deres røg . De har aldrig nødt til at køre udenfor eller bekymre sig om, hvornår de kan tage deres næste røg pause .

spare penge

Cigaretter bliver stadig dyrere . Ikke-rygere også spare penge på lightere , askebægre , rengøring regninger for forhæng og møbler , udskiftning genstande, der har brænde huller , tabte tid på arbejdet , og ryge- relaterede udgifter til lægebehandling.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.