processen med rensning af vand

Introduktion


Afhængig af hvilken del af verden du lever i , kan vand komme fra en række forskellige kilder . Desværre , nogle af disse kilder er mindre rene end andre . Heldigvis , vand går gennem en rensningsproces , inden der kommer ud af din vandhane og ind i dit vandglas . Nogle af de samme rensningsprocesser også anvendes til at skabe den rene smag flaskevand , som du kan købe fra din lokale købmand .

Screening


Før vand kan gå igennem rensningsprocessen skal det først screenes . Screeningen proces fjerner noget større partikler af snavs og andre stoffer . Hvis vandet er hentet fra en fjeder , kan processen med at vandet bevæger sig fra undergrunden gennem klipperne og snavs ofte gøre meget af screeningen , før det overhovedet når frem til et renseanlæg .

Koagulering


Når vandet er blevet screenet , klor og aluminium sulfat er tilsat vandet . Begge disse produkter arbejde for at befri vandet af bakterier og bakterier . Klor naturligt dræber mange bakterier , og aluminium sulfat virker som en magnet til at tiltrække bakterier og andre skadelige stoffer til sig selv . Når disse stoffer røre aluminium sulfat , bliver de holdt fast ved sin klæbrige overflade .

Filtration


For at hjælpe fjerne alle resterende stoffer, der ikke ønskes i det færdige produkt , er vandet drives gennem lag af sand og grus op til 4 meter dyb . Sand og grus fungerer som naturlige filtre til at fjerne alle andre øvrige stoffer i vandet .

Desinfektion

For at sikre , at alle bakterier og kim er blevet dræbt , er en endelig desinfektion proces bruges til at få vand til det er færdigt produkt . Klor er tilføjet en anden gang at forsikre , at alle bakterier er blevet dræbt , og andre produkter såsom UV- lys , ozon og hydrogenperoxid kan også bruges til at hjælpe desinficere vandet før forbrug .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.