sjove måder at undervise førstehjælp til unge

Undervisning førstehjælp færdigheder til børn giver dem mulighed for at håndtere nødsituationer med større lethed . At være forberedt kan hjælpe berolige deres nerver i en situation , der kræver førstehjælp . En interaktiv tilgang til undervisningen førstehjælp gør læringsprocessen mere sjov og effektiv . Ungdom er i stand til aktivt at praksis førstehjælp teknikker og sandsynligvis opbevare oplysningerne på grund af den sjove tilgang

Lav en First Aid Kit


Lav en liste over leverancer til en førstehjælpskasse med hjælp fra børnene . Diskuter brugen af de enkelte punkter , og hvorfor de er vigtige at inddrage i en førstehjælpskasse . Vælg en beholder til førstehjælp kit . En tackle box , plast opbevaringsboks eller lynlås stofpose vil fungere godt . Tillad de unge til at dekorere den første nødhjælpskasse . Bistå børnene i at samle alle de førstehjælp punkter på listen. Organisere elementer inde i førstehjælpskasse .

Førstehjælp Plakat


Opret plakater , der relaterer til førstehjælp emner . Har børn tegne billeder eller skære billeder ud af blade . Emnerne for førstehjælp plakater kunne omfatte retningslinjer for førstehjælpskasser , procedurer for håndtering af skader eller generelle førstehjælp bevidsthed . Har hvert barn deler hans plakat med de andre til at stimulere samtale om førstehjælp emner . Vise plakater som en påmindelse om den første støtte færdigheder lært .

Field Trips gæstetalere


Børn kan have en frygt for læger , hospitaler , politi og ambulancefolk . Akut medicinsk situationer er skræmmende for alle . Planlæg en ekskursion til en klinik , hospital eller brandstation . De unge vil have mulighed for at møde redningsmandskab i et ikke truende miljø for at lette enhver frygt . Hvis et felt tur ikke er muligt , opfordre disse fagfolk til at besøge og tale med børnene . Tillad de medicinske fagfolk til at dele førstehjælp rådgivning med børnene .

Dramatisk Play


Brug dramatisk spille for at give børnene at øve førstehjælp situationer . Giv en usammenhængende telefon og lad børnene praksis ringer 911 . Foregive at være operatør , så de kan øve en samtale . Oprette en klinik legeområde , så de kan øve førstehjælp behandlinger . Tilskynde de unge til at oprette en sketch eller en præsentation om førstehjælp emner . Målet med dramatiske spil er at øge deres komfort niveau med førstehjælp og akutte situationer.

Praksis på hinanden

Efter at have set videoer eller høre om førstehjælp procedurer , gøre det muligt for børnene at øve på hinanden . Give førstehjælp leverancer er nødvendige for at passe forskellige medicinske situationer . Tildel hver af de unge en partner . Beskrive en bestemt førstehjælp situation som en forstuvet ankel , brænde eller skære på hånden . Brug den medfølgende førstehjælp forsyninger , har partnerne administrere den nødvendige førstehjælp til skaden .

Førstehjælp Trivia

Opret et sæt førstehjælp trivia -kort, der dækker førstehjælp basics . Laminat de trivia kort til holdbarhed . Har hvert barn trækker en trivia -kort og besvare spørgsmålet . En anden mulighed er at skrive en førstehjælp procedure på hvert trivia kort . Har barnet udføre proceduren på en dukke eller et andet barn .

Førstehjælp Charades

Opret kort med forskellige førstehjælp procedurer eller ideer , der er anført på dem . Har et barn trækker et kort . Få hende handler ud førstehjælp idé på kortet for andre at gætte . Den person , der gætter rigtigt er den næste person at vælge et kort. En anden mulighed er at få børnene tegne billeder , så andre kan gætte .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.