tatovering fjernelse teknikker

Permanent tatoveringer bliver mere og mere almindelige i dagens samfund . Desværre er der mange enkeltpersoner , at de har lavet en dårlig beslutning efter at få en tatovering og ønsker at fjerne det . Heldigvis er der mange tilgængelige tatovering fjernelse teknikker

laser fjernelse


Laser tatovering fjernelse er den mest almindelige form for fjernelse af tatoveringer . Over sessioner , der holder i en periode på flere uger eller måneder , vil laseren nedbrydes blæk fra tatovering , indtil det forsvinder .

Dermabrasio


Dermabrasio kræver flere sessioner over måneder og er ikke så almindeligt for tatovering fjernelse som andre teknikker . Det indebærer at gnide huden med en stålbørste til at fjerne flere lag af huden .

scarification


scarification bruger en sur opløsning for at fjerne tatoveringer . Det er en kemisk peeling , der fjerner flere lag af huden til at slippe af med tatoveringer .

Excision


Excision er en god udsendelse teknik , når den tatovering er lille . Hele tatovering er fjernet og derefter huden er sutureres sammen . Dette kan bruges på store tatoveringer så godt, men det kan tage flere besøg .

Kryokirurgi

Nogle læger bruger crysosurgery sammen med en anden form for fjernelse . Den tatoverede område er frosset og derefter fjernet , normalt ved dermabrasio . Indefrysning minimerer blodtab .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.