vand rensende proces

Afvikling


Vand er enten trukket ud af jorden eller taget fra oven jordoverflader , såsom søer eller floder . Det første skridt i den filtrering proces er fjernelse af store objekter , såsom grene og sten . Dette opnås ved at oprette riste , der fanger det materiale og holde det fra at flytte yderligere . Et andet sæt riste har mindre åbninger og fange mindre materiale , såsom små sten , blade og kviste . Efter større objekter er fjernet vandet sendes til en bedrift , hvor sand og andet materiale kan afvikle til bunden og op af vandet .

Tørstofmåler


Når afgjort , er vandet sendes til et forarbejdningsanlæg . Der er nogle partikler stadig er i vandet i form af suspenderet stof . Det betyder, at de ikke vil slå sig ned på deres egne , fordi de er udspændt mellem vandmolekyler . Der er et par måder disse stoffer kan håndteres . Den ene er at bruge en sandfiltrering at indfange partikler som vandet løber igennem sandfiltre . Desuden kan koaguleringsmidler føjes til vand for at fjerne ansvaret for ioner i de suspenderede faste stoffer . Det giver dem mulighed for at deltage i større partikler og slå sig ned.

desinfektion


Efter de suspenderede faste stoffer er fjernet, er der undertiden en anden afvikling , og så vandet desinficeres for at dræbe bakterier, der måske stadig være i det . Vandet er så overført til spildevandstanke indtil desinfektionsmiddel forsvinder .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.