vandrensning forklarede

Hvorfor rense


Erfarne vandrere og backpackere kommer på tværs af en sø eller bjerg strøm ved, de kan ikke bare snuppe en kop og drikke . Mest vand kilder i USA er forurenet med en bred vifte af mikroorganismer og bakterier , der kan udgøre alvorlige sundhedsmæssige risici. To af de mest almindelige er Giardia og Cryptosporidium , men andre mere farligste af dem kan være til stede , herunder Escherichia coli , eller E. coli . Andre bakterier og virus i vand kan forårsage kolera eller hepatitis .

Rensning


Oprensning er den eneste sikre måde at dræbe alle organismer . Mens mange gode vandfiltre eksisterer , de ikke bortfiltrere virus , som er for små til filtre . Der er to måder at behandle vand til at rense det : kogning og kemiske behandlinger. Kogende vand ved 185 ° Fahrenheit i flere minutter vil dræbe alle patogener i vand . opvarmning til en fuld kog ved 212 ° F i et minut, vil også arbejde

Kemisk behandling


Kemisk behandling er en anden måde at rense vandet . De to mest anvendte kemikalier er jod og klor . Filtre , der markedsføres som renseapparater første filter vandet , så ledes gennem en kemisk behandling . Rensning er afhængig af temperaturen af vandet og sedimentet niveau . Prøv at behandle klart vand , og jod virker bedst , når temperaturen er over 68 ° C. Kemisk behandling efterlader en dårlig smag , og det kan fastsættes noget med C-vitamin tabletter eller drikker blander gerne Gatorade .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.