Hvor mange børn er smittet med hiv i Afrika ?

Mens statistikken om hiv-smitte er endnu ikke beregnet til 202C som sidste år over 2 millioner børn er blevet smittet med virus på verdensplan. På grund af manglende viden om hiv-smitte og forebyggelse , for ikke at nævne begrænset adgang til behandling , er langt de fleste af disse tilfælde rapporteret i Afrika

The Numbers


Af de 2,3 millioner børn i dag smittet med hiv verden over , 87 procent , eller 2 millioner, lever i Afrika syd for Sahara .

Under 15


HIV-smittede børn henvises til dem under 15 år . En ud af tre nyfødte født hiv- positive dør før hun når hendes et år mærke . næsten 100 procent dø , før de fylder fem år

Infektion


De fleste børn med hiv -positiv status indgået aftale om virus inden for livmoderen , under fødslen eller gennem amning , fordi deres mødre var hiv-positive selv . Mens overlevelsen er muligt med behandling , er 90 procent af hiv-positive børn i Afrika ikke får det .

Andre Sygdomme


Ofte er en afrikansk barn HIV-positive status forværret af andre sygdomme , som fåresyge eller tuberkulose . Deres allerede svækket immunforsvar er i stand til at bekæmpe off disse ekstra infektioner , der fører ofte til døden .

Future

Uden øget adgang til sundhedspleje og behandling , er det sandsynligt , at flere børn vil dø som følge af virus og sygdommen det forårsager --- AIDS . I Botswana , for eksempel eksperter forudser, at i 2010 vil 100 børn ud af 100. 000 dør før de fylder fem år på grund af komplikationer fra hiv /aids .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.