Hvorfor har vi øjenvipper ?

Øjenvipper har formål , som er nemt at overse . Kvinder dekorere og forlænge deres øjenvipper og til tider generet af øjenvipper falder ud . Øjenvipper , på trods af deres forsimplede udseende og tilsyneladende ubrugelig formål uden for skønhed , faktisk har flere formål relevant for øjnene

Beskyttende Formål


Øjenvipper forhindre partikler i luften eller miljø , såsom støv for eksempel , fra at komme ind i en persons øjne, der forårsager smerte og mulig infektion . Folk tror , at øjenlågene tjene dette formål også , men øjenvipper stop partikler i nærheden af øjet fra faktisk trænger ind i øjet gennem en afskærmning af rummet mellem den lukkede øjenlåg og øjne .

Forebyggende Formål


Øjenvipper er buede og struktureret på en sådan måde , at holde udenlandske vand eller fugt i at komme ind i øjet . Struktur og kurve af øjenlåget er designet til at afvise vand fra øjet og dirigere den til at flyde ned over siderne af ansigtet , øjne eller næse .

Vejl Formål


Øjenvipper er meget følsomme og kan hjælpe beregne afstande og nærhed mellem et øje eller ansigt og dens omgivelser , ligesom de knurhår på en kat . De mening, hvis nogen eller noget er meget tæt til ansigtet . De kan også gøre dig opmærksom på små insekter og partikler , der kommer i nærheden af dit ansigt og øjne .

Forholdet til Brow


Den øjenvipper , øjenbryn og pande arbejde for at beskytte øjnene mod brændende sol . Den pande rager , at der forårsager øjne være sunkne under øjenbrynene og pande . Selvfølgelig støvpartikler , sved og regn eller anden fugt også falde ind under denne kategori også. Hældningen af panden og øjenvipper arbejde i et partnerskab til bekæmpelse af farlige partikler og tilstedeværelse i det naturlige miljø .

Konklusion

Øjenvipper tjene vigtige funktioner bortset fra medvirken i Bevægelse , skønhed og attraktion hos begge køn . Dette er en grund til, at det er temmelig farligt at plukke ens egen øjenvipper eller at erstatte dem med falske øjenvipper for skønhed formål . Naturlig tab af øjenvipper sker ganske let . Husk at behandle dine øjenvipper med forsigtighed og forsøge ikke at plukke eller fjerne dem af hensyn til forfængelighed , hvis det ikke er nødvendigt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.