forskellige tips om en stun gun

Bedøvelsesgeværer er ideelle muligheder for dem, der ikke ønsker at bære en traditionel skydevåben , men stadig ønsker en form for sikkerhedsanordning . Denne anordning , der fås i en bred vifte af mærker og modeller , anvender et ryk af elektricitet til stun og forhåbentlig stoppe en voldsmand . Undertiden synet af en stun gun alene vil skræmme en potentiel hacker . Du kan bruge en stun gun med sin maksimale potentiale, hvis du holder nogle strategier i tankerne

Forberedelse


En stun gun er ikke godt , hvis det er begravet i en taske , mens du bliver angrebet i en mørk gyde eller andre farlige stedet . Det er heller ikke hensigtsmæssigt , hvis batterierne er døde . Hold stun gun i orden ved at kontrollere batterierne regelmæssigt . Få en batteritester , hvis du har brug for at vide , hvor meget saft er tilbage . Har dine stun gun i hånden , mens du går igennem de mørke gyde eller andre potentielt farlige områder , såsom ensomme veje , parkeringshuse og indkøbscenter parkeringspladsen .
Glem ikke bedøvelsesvåben 's sikkerhedsafbryder . Det skal være i " on " position for våben til at arbejde . Aldrig sætte hånden over sikkerhedsafbryder eller sikkerhed zone, hvor sikkerheden kontakten pladen er .

Kontakt


En stun gun er mest effektiv, hvis du ved hvor hit. Den menneskelige krop har visse nervecentre , der gør for ideelle mål med en stun gun . Disse omfatter øverste skuldre , lige under ribbenene , og omkring den øverste del af hoften . Bedøvelse nogen i et område fyldt med nerver vil få den hurtigste og mest dramatiske resultater . Også sørge for at holde stun gun på plads til mindst 3-5 sekunder for at sikre en effektiv hit .

Tillid


Du må ikke frygte din bedøvelsesvåben . Bliv fuld tillid dets funktioner og drift med konstant praksis . Heller ikke bange for, at det vil give bagslag og chok dig i stedet for målet . Det vil ikke ske , selv om målet er at holde på dig . Den elektricitet vil ikke rejse gennem hans krop til at påvirke din egen . Forøg din tillid ved at praktisere ofte . De føler , drift og brug af en stun gun bør blive anden karakter . Må ikke gøre det til noget , du fumle med i lyset af faren .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.