hvordan man kan hjælpe en ældre borger opgive kørslen

Et af de mest udfordrende aspekter af ældreområdet kommer på det tidspunkt , hvor det ikke længere sikkert for din elskede til at holde på kørslen .
Kørsel tilbyder din elskede en enorm følelse af uafhængighed og til at tage væk , at privilegium kan forårsage svære følelser , bitterhed , og tab af tillid-for ikke at nævne større ansvar for plejepersonalet ( r ) . Men alligevel , skal sikkerheden kommer først , og det hårde foranstaltninger skal træffes .
Den gode nyhed er, at med en lille smule af følsomhed og omhyggelig planlægning , kan du finde denne aktion lettere end forventet. Læs videre for at se , hvordan
1 .
Diskuter dine bekymringer med din elskede . Dette er den mest direkte skridt , men hvis det gøres med omtanke , kan være den letteste skridt for alle. Være følsomme , når du nærmer dig emnet . Giv din elskede en måde at fravælge kørsel uden at miste selvrespekt . Måske har der været " tæt opkald " , mens ridning med din ældre elskede . Nu er det god tid til at taktfuldt bringe disse op . For mange ældre personer , er der opgiver deres kørsel privilegier faktisk en lettelse .
2 .
Tal med lægen . Mange læger har været kendt for at skrive et notat om en ledende 's recept papirarbejde , at der ikke mere kørsel er tilladt . Under lægens ord kan hjælpe den pille er nemmere at sluge .

3 .
Ring til DMV . Lad din DMV vide , at din elskede ikke længere er i stand til at køre sikkert og bede dem om at ringe til din elskede, og bede ham eller hende til at komme ind til en " rutine " køreprøve . Se , hvordan udfordrende testen og få at vide fra DMV personale , at det er tid til at aflevere deres kørekort kan gøre tingene en hel del lettere for dig .

gode råd og advarsler


 • for dette emne med stor venlighed og følsomhed . Prøv at forstå den størrelse, dette tab er for din elskede og give masser og masser af respekt i løbet af processen . Gør så meget som du kan for at hjælpe de ældre at holde deres værdighed .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.