hvordan man kan lære dine børn at beskytte sig mod rovdyr

De fleste forældre advarer deres børn til ikke at gå tale med fremmede eller komme ind i en mærkelig bil . Men i virkeligheden er de fleste børn misbruges eller endda bortført af folk , de kender . Så hvordan kan vi lære dem at beskytte sig selv , når vi ikke rundt
1 .
Tal åbent med dine børn om , at der er rovdyr . Du behøver ikke at gå i grafiske detaljer . Du skal blot fortælle dem , at et lille antal af voksne har en sygdom i hvordan deres sind fungerer . Mennesker med denne sygdom kan prøve at tage børnene væk fra deres familier eller forsøge at have sex med dem , selv om det er usundt for børn at have sex . Forklare, at det er ikke barnets skyld . Der er intet et barn kan sige eller gøre for at en sund voksen , der vil gøre denne person ønsker at bortføre dem eller have sex med dem . Fortæl dem, at det er meget vigtigt for børn at lade andre voksne vide, hvis nogen rører dem på en måde, der gør dem til at føle dårlig .
2 .
Lær dem at reagere højlydt . Rovdyr afhænge børn forvirring og skamfuld over, hvad der sker med dem . Nogen, der er forvirret af en voksen, forsøger at få dem i deres bil , ikke tilkalde hjælp . Nogen, der skammer sig over at blive forulempet ikke ønsker nogen at vide, hvad der foregår , så de holder stille . Så lære dine børn at være meget , meget højt om en voksen forsøger at få dem ind i deres bil , eller om nogen detaljer, der gør dem ubehagelige . For eksempel, far, hvis dit barn er overnatte hos en ven og kommer ind i deres værelse om natten , højlydt råbte " HEY ! Komme ud af min seng! " vil sandsynligvis resultere i vens mor kommer for at undersøge og /eller faderen at foregive, at han bare var indskrivning på dit barn . Det samme gælder i et offentligt område . Forestil dig den postyr , hvis et barn i et tog station , på et indkøbscenter eller på en bus starter råbe , "Jeg tror ikke ønsker at røre DIN . . . !" Sikkerhedsvagter er uddannet til at holde tingene stille og roligt og undgå reklame . Råbte navnene på visse dele af vores anatomi vil henlede øjeblikkelig opmærksomhed. Det samme gælder for bortførelse forsøg . Hvis nogen forsøger at bortføre dit barn fra en underafdeling eller et indkøbscenter , det bedste forsvar er et meget højt respons . Råbe , " Denne mand er ikke min far ! " eller "Jeg tror ikke ønsker at komme i din bil! " kan tegne en masse opmærksomhed , at rovdyr ikke ønsker .

3 .
Lær børnene, at det ikke er respektløs at sige nej til en voksen . Nej, jeg ikke ønsker at få i bilen , hjælpe dig sætte noget i din kuffert , giver dig retningsangivelser , hjælpe dig kigge efter din tabte hund , osv. En høflig " Nej " til enhver tid de er ubehagelige er helt acceptabelt .
4 .
Lær dem at holde sig på afstand . Børn er gode til ikke at blive fanget , hvis de leger tag , så du bare nødt til at styrke , at det er OK at holde samme afstand fra en voksen , når de ikke spiller .
5 .


Lær dem at være opmærksom på fremtidige planer . De fleste børn bortførelser er af ikke -frihedsberøvende forældre . Og en hyppig taktik , der bruges i disse bortførelser er den ikke -frihedsberøvende forælder overbevisende barnet , at samværet tidsplanen er ændret . Sørg for at dit barn er godt klar over alle planlagte besøg og at de kontakter dig til enhver tid nogen fortæller dem tidsplan er ændret. "Selvfølgelig Mor , lad mig bare kalde far først . Jeg lovede ham, at jeg altid vil ringe til, hvis der var sket en ændring i planerne , " er en god respons .
6 .
Lær dem, at en ærlig voksen ikke vil blive stødt af dem at beskytte sig selv .
7 .
Øvelse med dem ! Du beder dit barn til at opføre sig på måder , der normalt få dem i problemer . Så du er nødt til at rollespillet det ofte. De har brug for at blive fortrolig med den tanke, at det er OK at råbe anatomisk bestemte ord . De har brug for at blive fortrolig med at fortælle voksne, at de ikke vil hjælpe dem . De har endda brug for at lære det er OK at anden gætte en forælder . Så de har brug for at øve . Og ikke bare én gang , enten . Jo mere komfortable de er med disse teknikker , jo mere sandsynlige , de skal bruge dem i en nødsituation .

8 .
Forstå at der ikke er nogen måde at rovdyr-bevis dine børn . Der vil altid være en risiko , men disse skridt kan medvirke til at reducere denne risiko .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.