hvordan man kan stoppe med at ryge vægtøgning

. Forstå hvordan vægtøgning opstår, og hvordan man kan håndtere det
1 .
Vid , at vægtøgning fra rygestop er ikke automatisk.
Du vil ikke tage på i vægt , blot fordi du op med at ryge . Når folk tager på i vægt efter at de er holdt op , er det fordi de afhente suppleant vaner , såsom øget mellemmåltider eller spise .
Du er i kontrol over situationen .
2 .


sætte tingene i rette perspektiv .
Potentialet i vægtøgning er en mere umiddelbar negativ derefter udvikle helbredsproblemer fra rygning . Det er menneskets natur at være mere optaget af mere umiddelbare problemer og derefter fjerne dem . Så kan vi se tankeproces som noget lignende " Jeg kan stoppe med at ryge nu og bekymre sig om vægtøgning nu eller holde rygning for at undgå vægtøgning nu og bekymre sig om sundhedsproblemer fra rygning senere . "

Men , vel vidende , at vægtøgning den umiddelbare vægtstigning er ikke sandt , kan du placere ting derinde rette perspektiv .
3 .
Opret en erstatning hånden til munden bevægelse .

Gentagne rygning skaber en meget kraftfuld neurale vej til at inddrage noget fra at sætte din hånd til din mund . Din hjerne lærer at associere en god følelse fra den pågældende handling .
Det er her, folk løber ind i problemer med vægtøgning . Du har udviklet en vane med at sætte din hånd på din mund , som nok er en sværere ting at beskæftige sig med så nikotin . Så når du afslutter , har du et ønske om at holde den vane , som normalt kommer i form af fødevarer eller drikkevarer , der føler sig godt at spise . De samme fødevarer er også normalt bekvemme og usunde .
Tyggegummi kan hjælpe nogle , selvom det ikke kommer ind på de bevægelse af din hånd .
Dette er den mest vigtige ting at gøre :
slæbe rundt på en flaske vand eller sunde snacks såsom gulerodsstave eller selleri . Spise eller drikke med den samme hånd , som du røget med . Selv uden nikotin , vil din krop fastholde et ønske om at bringe din hånd til din mund , så lad det , men sørg for at gøre det med noget sundt !

4 .
Afhængig af rådgivning du får fra din læge , kan du overveje en appetitnedsættende . Koffein kan hjælpe , men du bør holde sig væk fra sukker baseret drikkevarer , da dette kun vil ingrain yderligere pavlovsk hånden til munden svar .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.