hvordan man kan være sikker med receptpligtig medicin

Disse dage næsten alle tager receptpligtig medicin til en lidelse eller andet . Desværre har mange mennesker ikke fuldt ud klar over vigtigheden af at være ekstra forsigtig , når du bruger receptpligtig medicin. Læs denne artikel for at lære at være sikker med dit receptpligtig medicin
1 .
altid bruger de samme FARMACI
Det kan ikke understreges hvor vigtigt det er at bruge samme apotek for alle Deres receptpligtig medicin . Hvis du ikke gør dette for din recept meds der er en mulighed , at du kan tage to lægemidler, der har ødelæggende interaktioner med hinanden . Der er ingen måde , at CVS farmaceut vil vide, hvad du har fyldt af Walgreens apoteket , så det er bedst, at du vælger bare en apotek og holde sig til det .
2 .
GRUNDIGT ; GRUNDIGT læse hele LAEGEMIDDEL monografi
Stoffet monografi er den lille indsætte , der fulgte med din receptpligtig medicin . Den er fuld af informationer om receptpligtig medicin, du tager , og det vil fortælle dig alt om bivirkninger , bør du forvente , når du tager medicinen .
Det stof monografien vil også fortælle dig, hvordan du skal tage din medicin , og hvordan det skal opbevares .

3 .
Bliv fortrolig med BASIC FARMACI FORKORTELSER
Oftere end ikke , vil din receptpligtig medicin gives til dig med mærkelige ud latin skriftligt . Du vil stå mindre af en chance for at tage den forkerte dosis af medicin, hvis du sætter dig med de mest almindelige af disse apoteker forkortelser , de er som følger :
QD=er en gang (1) en dag
b. i. d. =er to gange ( 2 ) en dag
t. i. d. =er tre ( 3 ) gange om dagen
q. i. d. =er fire ( 4 ) gange om dagen
4 .
fortrolig med FARVE FORM FOR din medicin
Mærke receptpligtig medicin har samme farve og form . Sørg for at du kommer til at genkende din medicin ved syn, således at hvis en fejl skulle opstå på apoteket og dit script ( recept ) er fyldt forkert , vil du bemærke det samme.
Det kan synes at være en lille ulempe at skulle holde op med alle disse oplysninger om dine receptpligtig medicin , men en lille slip op kan koste dig dit liv . Sørg for at være sikker med alle dine receptpligtig medicin.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.