hvordan man op med at ryge

Op med at ryge . Følg disse enkle trin til at stoppe med at ryge for evigt

Du skal bruge: .
disciplin
dedikation .
eventuelt medicin .1 .
Det første skridt til at holde op er ønsker at holde op . Hvis du ikke ønsker at gøre ikke forsøge at fordi du er mere sandsynligt ikke mentalt klar .
2 .
Angiv en afslut dato og begynde at forberede dig selv for denne dag . Langsomt begynder fravænning dig ud ved at reducere antallet af cigaretter du ryger dagligt op til afslutte dagen . Kun ryge, når du føler du er nødt til i løbet af fravænning processen . Dette vil gøre dit forlade dag lettere .
3 .

Gør afvænning proces som et spil . Se hvor længe du kan gå uden en røg og forsøge at øge mængden af tid, indtil din næppe ryge . Hvis du kan gå et par timer mellem cigaretter du ikke langt fra at holde op .
4 .
Hvis du gør det en hel dag uden en røg du kan afslutte da de fleste af toksiner har renset kroppen . Rygning er mere mentalt vanedannende end fysisk . Det eneste nikotin trækker gøre, er at du humørsyg , fysisk sygdom er meget usædvanligt .
5 .
Stedfortræder din efter måltid cigaret med tyggegummi eller slik . Skrå vil kurere den orale optagelse fra ikke at ryge.

6 .
Omgiv dig med folk , der ikke røg , da dette vil øge dine chancer for tilbagefald .
7 .
Når din afslutter dagen er ankommet være klar til nogle humørsyg gange . Den bedste måde at stoppe er kold tyrker som du er mindre sandsynligt, at tilbagefald med denne slutte metode . Når som andre ikke er så let .
8 .

Prøv supplerer eller i håndkøb holde op hjælpemidler . Patches, tyggegummi , møntfabrikker osv. , men pas på , er disse kun erstatte den afhængighed , som du stadig bruger bare ikke ryge . De fleste mennesker, der bruger disse holde op kosttilskud får ofte afhængige af dem .
9 .
Hvis du skal der medicin din læge kan ordinere gerne Chantix . Dette bør være din sidste udvej .
10 .
Deltag i en støttegruppe . Det lyder fjollet , men det vil hjælpe dig indse du ikke den eneste med problemer at holde op . Det kan endda hjælpe dig med at lære nye mestringsstrategier .
11 .
Undgå stress så meget som muligt , da dette er det nummer én udløser for tilbagefald . Igen , det lyder dumt , men dens sande . Planer om at tage et par dage fri fra arbejde eller skole .
12 .
Igen , kørsel er en anden trigger til at ryge , så hold slik eller tyggegummi rundt på alle tidspunkter .
13 .
Tænk på, hvor mange penge du spilder købe røg og holde pengene i en krukke på dit hus . Fysisk påmindelser er store forstærkninger . Se , hvor hurtigt krukken fyldes og se på det som en belønning for at holde op bort fra de mange sundhedsmæssige fordele .
14 .
Drik ikke , da dette er en udløsende faktor for de fleste rygere . Plan om ikke at gå ud , indtil du føler du kan uden fristelsen , fordi når du har en drink recidiverende er ikke langt bagefter .

gode råd og advarsler


 • Afslutning er god
 • Selv hvis du tilbagefald husker du afslutter , når du kan igen
 • Rygning er dårligt for dit helbred
 • Læs alle advarsler på at holde op hjælpere som patches , gummi mv

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.