kønsbehåring lus forebyggelse

Offentlige lus er parasitiske insekter , der angribe kønsbehåring . Lusene spredes gennem seksuel kontakt eller kontakt med inficerede linned eller tøj . Lusene er ikke et alvorligt sundhedsproblem , men de er en plage , og der skal tages skridt til at forhindre spredning af

Symptomer og Diagnose


Pubic lus ligner hovedlus , men de er en anden dyreart og foder i kønsdelene i modsætning til hovedbunden . Selv om disse lus foretrækker pubeshår , kan de også angribe ben , arm , bryst og ansigtshår , herunder øjenbryn og øjenvipper .

Offentlige lus kaldes også " krabber " , fordi de ligner små krebsdyr , når den ses gennem et mikroskop . Uden et mikroskop , er offentlige lus svære at se. Kløen er ofte det første tegn på angreb . Kløe bliver værre om natten , når lusene er mere aktive og bide ind i huden til foder.

En person, der udsættes for den offentlige lus måske bemærke kløe straks eller det kan tage op til fire uger for æg at klække og den modne lus at begynde at fodre .

Et besøg på en sundheds-udbyderen er den bedste satsning for diagnose, men nogle mennesker kan selv-diagnosticere ved hjælp af et forstørrelsesglas til at spotte de lysegrå eller mørk brun lus . Lus æg er hvide og vedhæft i små klumper på hårrødderne .

Seksuel Transmission


Pubic lus er meget smitsom og er oftest spredes gennem seksuel kontakt . Den bedste måde at forebygge pubic lus er at begrænse antallet af seksuelle partnere eller opretholde et monogamt forhold med en person , der også er monogame .

Kondomer at hindre spredning af andre seksuelt overførte sygdomme vil ikke forhindre spredningen af lus , der lever i kønsbehåring.

Barbering pubeshår kan forhindre lus i at sætte til pubesområde , men Husk , pubic lus kan angribe andre hår på kroppen .

Barbering pubeshår ikke slippe en person lus , når han eller hun allerede er angrebet . Den eneste måde at slippe af med lus er at anvende anti-lus medicin , der kan købes i håndkøb på ethvert apotek .

Mennesker diagnosticeret med kønsbehåring lus er moralsk forpligtet til at fortælle alle deres seksuelle partnere så de også kan træffe foranstaltninger til at standse yderligere spredning af lus .

Transmission via Sengetøj


Pubic lus kan leve i en flere dage på sengetøj , håndklæder og beklædningsgenstande og kan sprede sig til alle, der bruger disse befængt poster .

En person med diagnosen lus skal vaske alle mistænkelige genstande grundigt i varmt vand . Hvis for eksempel kan en sengetæppe ikke smidt i vaskemaskinen , som anbringes i en forseglet plasticpose i mindst 3 dage. Lus kan ikke leve mere end et par dage uden en menneskelig vært .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.