skolevold forebyggelsesstrategi

Skolevold kan omfatte mobning , tyveri , overfald , bandevold , og endda pistol brug . På grund af den trussel mod studerende og fakultetets sikkerhed , er det vigtigt at gøre alt for at forhindre vold i skolen . Den bedste strategi omfatter tiltag på den del af skolen og det omgivende samfund

Skole Strategier


Løsningen på skolevold varierer fra skole til skole . Niveauet af vold og midlerne til at kontrollere det afhænger demografi , kvaliteten af lærere, skolens budget , skolens disciplin politik og hvor godt det er håndhæves , og mange flere faktorer . Skoler kan hjælpe med at forhindre vold ved at maksimere studerende fremmøde , engagement og ydeevne . Somme programmer som atletik , kunst , musik og andre programmer alle hjælpe eleverne engagere sig i deres skole og samfund .

De fleste mennesker tror, at skolerne bør simpelthen disciplin og straffe de studerende mere strengt , men føderale lovgivning grænser sådanne aktioner i offentlige skoler , hvor en stor del af landets skole vold finder sted , for at forhindre, at skoleledere fra at misbruge deres magt . Skolerne skal have en klar og præcis adfærdskodeks , hvori det hedder særlige straffe for overtrædelser , og skal håndhæve disse straffe for hver overtrædelse . Den føderale regering mandater, skole adfærdskodekser omfatter en nul-tolerance politik for at bringe våben til skolen .

Skolerne kan også ændre deres miljø for at forebygge vold . Nogle skoler er nedskæringer , fordi de fleste skoler vold finder sted i større skoler . Andre skoler er ved at gennemføre overvågningskameraer , metaldetektorer ved skolens indgang , sikkerhedsvagter , og uniformer til de studerende . Disse strategier er på plads for at fange eleverne med våben og for at forhindre uvedkommende i at komme ind på skolen .

Skoler kan omfatte forebyggelse af vold i læseplanen . Nogle lærere og vejledere hold vold-forebyggelse klasser eller workshops for studerende , og nogle skoler giver særlige programmer om forebyggelse af vold og bande aktivitet for høj risiko studerende .

Fællesskabets strategier


Samfundet omkring skolen kan være med til at forebyggelse af vold , før det har en chance for at komme ind på skolen . Da en person, der er voldelig i skolen , er sandsynligvis også voldelige i samfundet , er det i samfunds bedste interesse at blive involveret med høj risiko børn og deres familier . Fællesskabet kan hjælpe med at stoppe den onde cirkel af familiær vold gennem forældrerollen-færdigheder klasser , livsfærdighed centre , og krisecentre for familier i krise . Hvis et barn har samfund forretninger og støtte , kan skolevold blive forhindret , før det begynder .

Skole vold er et problem, velgørende organisationer inden for Fællesskabet bør involvere sig med . Booster klubber kan holde fundraisers , således at skolerne , som ellers ikke ville have finansieringen kan støtte særlige programmer for at holde elever . De kan også hjælpe børn , der allerede er i brug eller urolige ved at sikre, at de kan få den nødvendige hjælp , såsom rådgivning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.