ting at have i dit plejehjem

Vælge den rigtige plejehjem for en elsket en eller til dig selv kan være en vanskelig beslutning . Nogle ting at kigge efter i en alders hjem eller samfund er bemanding størrelser , faciliteter , sikkerhed , renlighed og langtidspleje eller fortsatte pleje muligheder . Der er mange steder at vælge imellem . Den rigtige pasform i et alderdomshjem kan føre til langsigtet fred i sindet for pensionist

Du skal bruge: .
Støvsug med HEPA -filter
Værelse luftrenser ( r ) .
Ansigtsmasker og åndedrætsværn .

Staffing


Spørg, hvad personale-til- hjemmehørende forholdet er . En lav personale -til-hjemmehørende forholdet er at foretrække . Kontroller at se, om der er en sygeplejerske på personale til rådighed til beboerne 24 timer i døgnet . Afhængigt af anlægget , kan det medicinske personale eller måske ikke være i stand til at administrere medicin , hvis det er nødvendigt . Er der nok personale til at sørge for transport og in- house -programmer for beboerne . Er der ansatte folk, der organiserer klasser , ture og arrangementer for beboerne ?

Badefaciliteter


Nu er det tid til at tænke grundigt over, hvad du nyder at gøre og til at lede efter en pensionering hjem , som vil gøre dig i stand til at fortsætte med at gøre disse ting . Har hjem har en i hus fitnesscenter eller swimmingpool ? Har det en god størrelse bibliotek eller er det lokale bibliotek i nærheden ? Er plejehjemmet tilbyder gratis internetadgang ? Er din nuværende mobiltelefon , der er tilgængelig på dette sted ? Hvad , der eventuelt vaskeri præsteres på stedet ?
Du bør prøve mindst ét måltid i spisesalen , mere hvis det er muligt , at få en god ide om kvaliteten af maden. Hvis du gerne vil underholde i din bolig fra tid til anden at se, om madlavning er tilladt i lejlighederne .
Selvom det ikke er teknisk set en herlighedsværdi , kan i en alder af tilbagetrækningssystemet beboerne indflydelse på, om hjemmet er en god pasform til dig .

Sikkerhed


Spørg hvordan der stilles sikkerhed . Er parkeringspladser , udgange og trappeopgange godt tændte natten ? Er der sikkerhed kameraer eller in- house sikkerhed ? Er der nødsituation snore i badeværelserne i tilfælde af et fald ? Hvem , hvis nogen , for at kontrollere, om beboerne er i orden , og hvor ofte er de præfabrikerede kontrol ? Hvem kan få adgang til bygningen ? Er dørene låst på et bestemt tidspunkt hver aften ?

renhed


Hvordan rengør er fælles områder af plejehjem ? Er de overskueligt og godt fejet til at forhindre beboerne i at falde ? Der bør ikke lugte af urin eller andre ubehagelige lugte i bygningen eller uden for stadionerne . Er stuepige rådighed for residenter til en ekstra gebyr ? Er de grunde ryddelige og trash opbevares ude af syne ?

fortsatte pleje

Nogle plejehjem kun tillade beboere, som er sunde og fysisk mobile nok til at tage vare på sig selv . Hvis beboerens fysiske eller psykiske helbred forværres , han kan forpligtes til at forlade plejehjemmet . Andre yde uafhængig beboelse , plejeboliger og plejehjem , afhængigt af beboernes sundhedsmæssige behov . Fortsatte pleje plejehjem er i første omgang dyrere at komme ind . Udgiften skal ses på problemerne med at finde behov for sundhedspleje og at skulle bevæge sig væk fra en velkendt beliggenhed i fremtiden .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.