Hvor sikker er drikkevand ?

Environmental Protection Agency , som fører tilsyn med drikkevandskvaliteten i USA , vurderer, at mere end 90 procent af alle kommunalt kontrollerede vandsystemer opfylder eller overstiger føderale renhedsnormer . Hvis du er bekymret for kvaliteten af dit drikkevand , kan du anmode om en vandkvalitet rapport fra din lokale leverandør

EPA 's rent drikkevand Mandat


EPA regulerer kvaliteten af kommunalt leveret vand til drikkevand , madlavning og badning . Agenturet regulerer ikke kvaliteten af vand fra private brønde .
Under Safe Drinking Water Act of 1974 ( SDWA ) , har EPA sætter standarder for maksimalt tilladte niveauer for forurenende stoffer i drikkevand , og det kræver værktøjer til at udstede årlige offentlige rapporter om drikkevandets kvalitet og til at underrette deres kunder om krænkelser af føderale standarder . SDWA også etableret mekanismer til EPA at arbejde med statslige organer og et låneprogram for forbedring af vandsystemerne .

EPA standarder


EPA 's drikkevand standarder etablere et acceptabelt niveau for forskellige forurenende stoffer, herunder arsen , bly og kobber , mikrober , desinfektion produkter , radon , methyl-t-butylether ( MTBE ) og radionuklider , som alle kan forårsage alvorlige sygdomme . EPA vurderer , at mere end 90 procent af alle offentlige forsyning af drikkevand i USA opfylder eller overstiger dens normer .

kvaliteten af dit lokale drikkevand


Hvis du er bekymret om sikkerheden af dit drikkevand , kan du kan bede din leverandør til at sende dig en kopi af sin årlige drikkevandskvaliteten rapport . I rapporten beskrives , hvad kilden til dit drikkevand er , niveauet af forurenende stoffer i dit vand og EPA standarder for disse niveauer .
Hvis du har en privat godt og er bekymrede for vandkvaliteten, EPA anbefaler , at du starter ved at få en kopi af sin drikkevandskvaliteten rapporten og derefter få dine brøndvand testet. Oplysningerne fra den årlige rapport vil give dig nogle rammer for at bedømme kvaliteten af vandet fra din private kilde .

Flaske Vand kan også indeholde forurenende stoffer


stigende , er nogle forskere sætter spørgsmålstegn ved kvaliteten af vand på flaske , som mange mennesker i USA har henvendt sig til den teori, at det er renere end vand fra hanen . I november 2008 offentliggjorde Environmental Working Group , en koalition af videnskabsfolk taler strengere regulering af de flaske-vand industri , er resultaterne af en undersøgelse, som fandt 38 kemikalier i 10 mærker af flaskevand , herunder coliforme bakterier , acetaminophen , gødning , koffein , plast-gøre kemikalier , opløsningsmidler og radioaktivt element strontium .
I flaskevand solgt af Sam 's Club og Giant Foods , laboratoriet resultaterne også dukkede op koncentrationer så høj som 35 dele pr mia trihalomethaner , som er biprodukter af klor i nogle vand på flaske . De lovmæssige grænse for trihalomethaner forurening i Californien er 10 dele pr milliarder, mens den føderale grænsen er 80 milliardtedele . Forskning har forbundet trihalomethaner til kræft .

I San Francisco , Tilbage til Tap

Sammenholdt med de faktiske forhold , at fremstillingsindustrien vandflasker anvender betydelige mængder af fossile brændstoffer og tilføjer kuldioxid til atmosfæren , og at vandflasker godt som aldrig vil blive forværret på lossepladsen , er baseret på fund om renheden af vand på flaske gnister ændringer i den offentlige politik i nogle steder . I juli 2007 forbød borgmester i San Francisco by afdelinger fra at købe vand på flaske .
I juli 202C Premier af staten New South Wales i Australien forældet statslige styrelser og afdelinger fra at købe vand på flaske , og et par timer senere , forbød indbyggerne i Bundanoon , en landsby i nærheden af Sydney , Australien , salg af flaske vand inden for bygrænsen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.