definition af paratransit

Et af de bestemmelser i Americans with Disabilities Act ( ADA ) er et krav, at offentlige transit være tilgængelige for passagerer med et handicap . Løsningen på flere byområder er et system, kendt som paratransit . Paratransit ofte arbejder sammen med faste ruter for at gøre det lettere for alle passagerer til at benytte et områdes offentlige transportsystem

Udstyr Forudsat


Paratransit tjenesteydelser ofte har ændret varebiler til at håndtere hovedparten af deres tjenester . Disse varebiler er udstyret med elevatorer af flypassagerer , der benytter kørestol . De varevogne er meget mindre end konventionelle offentlig transport busser og sæde færre passagerer . Ruterne er kortlagt i henhold til behovene af passagerer så meget som muligt , men er også ofte begrænset af budgetmæssige begrænsninger .

Krav til kvalifikation


Passagerer på paratransit systemer skal være certificeret som berettiget til at bruge de tjenester . Etablering af støtteberettigelse kræver ofte indgivelse af en ansøgning , der beskriver passagerens handicap og forklarer, hvorfor han ikke er i stand til at bruge regulære transit . Ansøgningen kræver ofte undertegnelse af en sundhedsplejerske, så godt . Når en passager har etableret sin berettigelse , han normalt får et særligt kort , der tillader ham at købe paratransit billetpriser og tidsplan rider på systemet .

Prescheduled Rides


På mange paratransit systemer , passagerer kald til at skemalægge forlystelser , normalt dagen før . Passageren giver tid og dato hun har brug for at blive samlet op , sammen med sin placering og destination . Hvis de har en aftale på deres destination, passagererne rådes til at få tid til at komme til og fra elevatorer og navigere afstanden mellem køretøjet og den bygning , hvor udnævnelsen er placeret.

On-Demand Service


Med nogle paratransit tjenester , kan passagererne planlægge rider på efterspørgslen . Passageren er samlet op af en taxa , som kan være forsynet med en elevator , hvis passageren har brug én. Førerhuset tager passageren , hvor han skal gå , og passageren betaler med en voucher , som paratransit service . Den service er som regel dyrere end konventionelle paratransit tjeneste, men mindre end en konventionel taxaen tur .

Overvejelser

Når en passager er blevet certificeret som berettiget til en paratransit service , hun er ofte i stand til at overføre denne certificering til en anden tjeneste , enten midlertidigt , såsom på en ferie , eller for en permanent flytning . Derudover har mange transittjenester eftermonteres i det mindste nogle af deres faste rute togstationer og de fleste , hvis ikke alle , af deres faste rute busser med lifte til at give adgang af passagerer , der bruger kørestol .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.