den nemme måde at give op med at ryge

Rygning er den nummer et årsag til sundhedsmæssige problemer i USA i dag . Ikke alene er millioner af dollars brugt på uddannelse med hensyn til farerne ved rygning , men den vejafgift , det tager på ens helbred er overvældende . rygestop er ikke let for mange mennesker , men det behøver ikke at være så hårdt enten

Making afholdenhed Easy


En ting , der er nødvendig for afholdenhed fra at ryge til lang sigt er en stærk forpligtelse til at leve et røgfrit liv . De fleste mennesker synes, at fastsætte en dato for at stoppe med at ryge ikke fungerer godt , fordi de har tendens til at holde skubbe datoen længere væk . En metode , der virker godt , er ophør af nikotin brug med det samme . Bare forpligte sig til at holde op på samme dag , som du træffe beslutning om at stoppe med at ryge . At bidrage til at lette overgangen , overveje at søge ud bistand fra støttegrupper og /eller købe dig hårdt slik at tilfredsstille den mundtlige fiksering . Husk, at du vil opleve toppe og dale med rygestop , men jo stærkere Deres engagement , jo lettere processen . Føre en dagbog over dine følelser forbundet med nikotin afholdenhed og de positive aspekter af ikke at ryge .

håndtere lysten til at ryge


Ordet " tilbagefald " er brugt i forbindelse med nikotin bruge, fordi rygning betragtes som en afhængighed meget som heroin og kokain . Patologi nikotin brug er det samme som narkotikamisbrug , fordi det endelige resultat kan være mange sundhedsmæssige problemer , hvis afhængighed ikke er anholdt tidligt . Mange retningslinjerne for behandling findes . Populære former for behandling er medicin ( som driver bivirkninger ) , psykoterapi , over -the-counter nikotin tyggegummi og plastre . Det kan være klogt at holde sig væk fra aktiviteter, som minder dig om rygning i de første 30 dage eller indtil du føler dig tryg nok til at genoptage disse aktiviteter uden at have lyst til at ryge .

Gemt Brug


En let måde at give op med at ryge er udsættelse . Denne metode er meget enkel . Hvis trangen bliver overvældende , udskyde anvendelsen af nikotin . Denne metode fremmer støtte fra kolleger og familie , og nogle samfund tilbyder ryge-ophør støttegrupper . Jo mere du udsætter bruger nikotin , jo mindre intens cravings være over tid .

En stor ressource i denne rejse er den American Cancer Society , der tilbyder nyttige tips om hvordan man kan leve et røgfrit liv .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.