forebyggelse af parasitære sygdomme

Parasitter er levende organismer , der bruger andre levende væsener som mennesker som et sted at bo og få deres mad . Parasitter kan nemt blive indgået kontrakter ved at indtage forurenet vand eller mad . Du kan også få en parasitisk infektion fra et insekt bid . Parasitter kan være så små , at de kun kan ses med et mikroskop , eller de kan være orme stor nok til at være synlig med det blotte øje . Forebyggelse af parasitære sygdomme er især vigtigt , når de rejser til andre lande

Vand


Drik vand fra en kommunal forsyning , der er blevet behandlet med klor eller drikke flaskevand , som ikke allerede er åbne. Hvis du er i tvivl om sikkerheden for vand , kog det i et minut , og lad det køle af, før drikke . Dette vil dræbe mest almindelige vandfortyndbare parasitter . Hvis du er usikker på vandforsyningen , når du rejser i et fremmed land , også være på vagt over for is og drikkeglas , der er kommet i kontakt med vandet .
Hvis du ikke kan koge det vand, du kan behandle den med klor eller jod . Hvis du samler dine vand fra et vandløb eller sø , frasortere alle flydende spørgsmål først og derefter anvende tinktur af jod eller tabletter fås fra sportsudstyr butikker . Følg producentens anvisninger nøje for at undgå overeksponering for jod . Klor er mindre konsekvent på at dræbe parasitter , da dets effektivitet varierer alt efter det organiske materiale i vandet . Personlig vandfiltre kan også bruges . Den mest effektive filtre , vil angive på etiketten , at de er omvendt osmose filtre , certificeret til cyster fjernelse og har en absolut porestørrelse lig med eller mindre end en mikron .

Food


Undgå parasitære infektion ved at spise mad, der er været kogt. Når du rejser til udlandet må ikke spises rå fødevarer , herunder rå grøntsager og salater . Undgå at drikke rå mælk eller produkter fremstillet af rå mælk . Spis mad, der er blevet grundigt kogt og er stadig varm , når serveret . Vask frugt i rent vand og skræl det selv før du spiser .
Lad ikke mad sidde ude ved stuetemperatur i flere timer efter et måltid . Mad, der er afkølet til stuetemperatur skal opvarmes før du spiser . Vær forsigtig med mad købt fra gadesælgere , da denne type mad har været fast besluttet på at gennemføre en større risiko for sygdom .

Swimming


Swim i puljer , som er blevet korrekt behandlet med klor . Vær forsigtig , når svømning i havet eller i floder og damme . Holde sig ude af vandet , hvis du har en åben skåret eller skrabe , som giver en indgang måde for parasitter . Må ikke svømme i områder , der eventuelt er kontamineret med menneskers eller dyrs afføring eller i områder nær storm dræn efter en kraftig regn . Prøv ikke at sluge vand , mens svømning , undgå nedsænkning dit hoved og slid næsen stik for at forhindre parasitter såsom amøber trænge ind i din næse .

Hygiejne


Vask dine hænder efter brug af toilettet eller røre inficerede objekter , og efter at have spillet med dyr og små børn . Vask altid før du spiser , og hvis ingen vand er til rådighed , skal du bruge en hånd sanitizer , der er mindst 60 procent alkohol .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.