hvordan er vand renses til drikkevand ?

Du skal bruge:
Flydende Sæbe
. Papirhåndklæder .
Affald kan .

kilder til drikkevand og mulige forureninger


Rensningsanlæg kan modtage vand fra overfladen kilder , såsom søer , åer og floder , eller trække fra underjordiske reservoirer . Som vand strømme , hvad enten metro eller over jorden , kan det tage op forurenende stoffer, som ville være usikre til konsum . Gødning fra marker , afstrømning fra husdyr , lud , og spildevand fra industrielle aktiviteter er nogle af de mange muligheder for forurenende stoffer eller skadelige bakterier at komme ind i vandsystemet . Fordi der er så mange uønskede metaller , mikroorganismer og kemikalier , vandbehandlingsanlæg skal bruge sofistikeret test og rensning processer for at sikre , at vand er sikkert at distribuere .

Filtration


En af de første skridt i behandlingen af vand til drikkevand , er at bortfiltrere uønskede materiale . Koaguleringsmidler tilsættes vand for at lave partikler klump i større bidder der afvikler til bunden . Vand strømmer gennem et rensningsanlæg bevæger sig meget langsomt , således at disse materialer at bosætte sig og for at holde cirkulation stabil . Ud over de koaguleringsmidler , normalt vand løber gennem flere typer af filtre af forskellig størrelse . Sandfiltre , som kan reducere biologiske indhold med 90-95 procent , bruges ofte . Aktivt kul er et andet yderst effektiv filter .

Oprensning og test


Når vandet er filtreret , desinfektionsmiddel eller andre kemikalier kan tilsættes for at opfylde normerne for drikkevand. Hvis vandet er surt , kan en plante tilføje kalk eller soda til at hæve pH en smule. Chlor eller chlorforbindelser tilsættes ofte til at dræbe virus eller bakterier, der gjorde det gennem filtrene . Ozon er også meget effektivt , som det er ultraviolet stråling . På mange områder , tilføjer rensningsanlæg fluor til drikkevandet for at forebygge huller i tænderne . Fordi EPA strengt regulerer drikkevand , er alt vand testet på mange punkter under behandling , og før det er frigivet fra rensningsanlægget .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.