hvordan man behandler chok

I mange situationer , skader eller traumer er det vigtigt og endda livreddende at vide, hvordan man skal behandle nogen for chok . De fleste alle typer ulykker kan involvere et offer at gå i chok . Børste op om metoder til behandling af chok , før en situation opstår . Her er det grundlæggende
1 .
Tjek person og se , om der er nogen synlige skader , som kræver øjeblikkelig opmærksomhed . Hvis personen er ved bevidsthed en plan overflade og afstive deres ben 6 inches eller så hvis det er muligt. Hvis du kan isolere dem fra jorden med et tæppe eller tøj eller noget polstring . Selv blade eller fyrretræsgrene er gode , hvis ikke andet er til rådighed . Hvis de er bevidstløs slå dem på deres side for at forhindre kvælning .
2 .
Hold dem varme , men ikke overophedet , hvis det er en varm dag . Fjern eventuelle vådt tøj og holde dem tørre . Må ikke flytte dem , hvis de er i et sikkert sted uden yderligere skader måde . Du kan give dem varme drikke , hvis det hjalp regulere kropstemperaturen , og de er i stand til at drikke uden at blive tvunget . Giv ikke flydende stoffer, hvis der er nogen abdominale skader .

3 .
Søg lægehjælp . Efter chok folk skal hvile i mindst 24 timer for at inddrive godt . Lad dem tid til at hvile og komme sig . Stød kan være et dræn på din udholdenhed for en stund .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.