hvordan man kan forny CPR certificering online

CPR eller genoplivningsudstyr , er en hasteprocedure , der kombinerer ekstern hjertemassage med kunstigt åndedræt . CPR certificering er et krav for mange professionelle stillinger , herunder lærere og trænere , men skal læres af alle . Med udviklingen af e-learning ( undervisning på Internettet ) , du ikke længere behøver at opgive hele din lørdag til at få , eller forny , dit CPR certificering . Din evne til at lære at redde et liv er så tæt som din computer
1 .
Bestem online kursus , der passer til dine behov . Der er mange online kursus udbydere . Den amerikanske Røde Kors tilbyder en blandet online kursus , hvor instruktions del er fastsat online og derefter en certificeret instruktør vil komme til dit websted for at give to timers hands -on færdighed instruktion . Andre online -kilder tilbyde nationalt anerkendte CPR recertificering kurser, der er helt online , se afsnittet Ressourcer for et eksempel
2 . .
Vælg kurset , der omfatter de certificeringer , du har brug for. Kurser omfatter voksne CPR , voksen /barn CPR-eller sundhedsplejerske.

3 .
Tilmeld din ønskede kursus ved at levere de nødvendige oplysninger, herunder navn , adresse og email . Vær sikker på , at det websted, du udnytter tilbud sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte privatlivets fred for dine oplysninger .
4 .
Læs oplysningerne i forbindelse materialer, der er fastsat elektronisk . Sørg for at du har software, der kræves for at læse PDF-filer installeret på din computer .
5 .

Se relaterede videoer for kurset . Sørg for, at du har passende plug-ins installeret på din computer .
6 .
Udskriv illustreret kursus for fremtidig reference . De fleste kurser indeholder en elektronisk version af undervisningsmaterialer.
7 .
Tag online eksamen . De fleste online kurser giver dig mulighed for at tage det igen gratis , hvis du ikke består første gang .

8 .
Udskriv så mange kopier af din væg certifikat og /eller tegnebogsstørrelse certifikater som du har brug for. Hvis du ikke har en farveprinter , eller hvis du ønsker at få mere professionelt udseende dokumenter , kan du beordre dem til at blive sendt til dig .

gode råd og advarsler


 • Når du vælger et websted , skal du sørge for at din institution vil acceptere kurset udbydes . De fleste online kurser omfatter ikke en hands -on færdigheder portion , men nogle institutioner kan kræve dette . Hvis du allerede har taget en akkrediteret kursus i fortiden , kan du springe undervisningsmateriale og fortsæt til online-eksamen .
 • Når du vælger en e-kursus udbyder , skal du sørge for at de giver en nationalt anerkendte kursus og kan give en kontrollerbar erhvervslicens . CPR- certificeringen er gyldig i to år . Vær sikker på at recertify når den tid kommer .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.