hvordan man kan gøre at gå grøn nemt

Going grønne er et emne , der er blevet mere og mere populære i vore medier og kultur . Så hvad betyder at gå grøn se ud i hverdagen ? Der er mange enkle trin til at tage , der kan gøre en verden til forskel , og kan bringe os et skridt tættere på at redde vores miljø

Du skal bruge: .
genbrugskurvene
kompakt fluorescerende pærer .


1 .

Den første og mest indlysende ting du kan gøre, er genbrug dit skrald . I stedet for at smide alle dine papirer , plast og dåser i skraldet, læg dem i genbrugs-affaldscontainere. Dette er en enkel og nem måde at hjælpe vores planet blive grønnere. Du kan også klippe bruges papirer i mindre kvadrater at bruge dem som post -its . Vær kreativ med din papirkurv i stedet for straks at dreje til Frontloadercontainer .
2 .
Når man vasker tøj , bruge koldt vand det meste af energien bruges til opvarmning af vand . I stedet for at bruge en tørretumbler , skal du bruge en tørresnor i tørrestativ at spare endnu mere energi .
3 .
Næste gang din pære går ud , køber kompakt fluorescerende pærer . Disse pærer hjælper dig med at spare energi og penge . Sjovt nok , kan gå grøn og vil spare dig for en masse penge .

4 .
Næste gang du ønsker en ny outfit , i stedet for først at gå til The Mall , så prøv at handle hos en økonomisk sans butik , standsning af en garage salg eller kig ind i en vintage butik . Købe nyt tøj /nyt noget betyder mere du bliver nødt til at i sidste ende at slippe af med . Brug af andres forsigtigt brugt tøj /møbler mv ikke kun sparer du penge , men hjælper med at holde vores jord grønnere . Jo mere vi kan genbruge de mindre vi forurener .
5 .
En anden simpel og nem måde at fremme grøn livsstil er stoppe med at købe flaskevand . Købe en dejlig genbruges vandflaske og købe et filter til din vask . Du vil mindske mængden af plast , du bruger , og spare penge .
6 .

anden måde at fremme en grønnere jord er at købe lokalt dyrkede fødevarer . Dette er ikke kun hjælper din lokale økonomi , men det er også sundere for dig . Det skærer ned på den energi bruges til at behandle , pakke og afsende fødevarer . Lokalt dyrkede fødevarer er også mange gange mere frisk og velsmagende . Hvem vidste at redde planeten kunne smage så godt ?

gode råd og advarsler


 • Vær kreativ ! Der er mange flere måder at fremme grøn livsstil. Jo mere kreativ du er , jo tættere vi kan komme til at hjælpe vores jord .
 • Må ikke føler at du ikke gør en forskel ! Du gør! Men disse ting kan synes lille , tilføjer de op til at gøre en kæmpe forskel . Du hjælper vores jord bringer os alle et skridt tættere på en grønnere planet .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.